Μαρία Μενούνος: Η Ελληνίδα που έγινε διάσημη στην Αμερική – Ο «βράχος» της ζωή της, οι καρκίνοι & το happy end (φωτό & βίντεο)

Το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο.

Σήμερα έχει γενέθλια η δημοσιογράφος και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής, Μαρία Μενούνος έχει γενέθλια και κλείνει τα 46 έτη!

 Η Μαρία Μενούνος είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα που δεν άφησε τις δυσκολίες της ζωής της να την κυριεύσουν και είναι πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

Γεννήθηκε στο Μέντφορντ της Μασσαχουσέτης από Έλληνες γονείς, τους Κώστα και Λίτσα Μενούνος, με καταγωγή από τον Άκοβο Αρκαδίας. 

Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πίτερ και φοίτησε στο Medford High School.

Το 1995, ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το 1996 αναδείχθηκε Miss Massachusetts Teen USA. 

Επίσης συμμετείχε στο διαγωνισμό Miss Teen USA όπου έφτασε στις 15 καλύτερες. Το 2000, συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Massachusetts USA όπου βγήκε δεύτερη ενώ την ίδια χρονιά, ολοκλήρωσε και τις σπουδές δημοσιογραφίας στο Emerson College της Βοστώνης.

Να σημειωθεί ότι το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο καρκίνος στο πάγκρεας

Πριν από ένα χρόνο η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου. 

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστή την περιπέτεια με την υγεία της μέσα από συνέντευξή της στο People, θέλοντας να στείλει το δικό της δυνατό μήνυμα. 

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας στο δεύτερο στάδιο και οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση ενός όγκου 3,9 εκατοστών. 

Η Μαρία Μενούνος το 2017 είχε υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο. 

Η νέα περιπέτεια υγείας ήρθε λίγους μήνες πριν αποκτήσει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, ένα κοριτσάκι.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μενούνος: Σε τρελά κέφια βάφτισε την κορούλα της Αθηνά - Ο χορός του πατέρα της, Κώστα στην πίστα!

Happy Ending

Τον Απρίλιο του 1998, ξεκίνησε τη σχέση της με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Κέβιν Αντεργκάρο. 

Στις 31 Δεκεμβρίου 2017, παντρεύτηκαν στο Times Square της Νέας Υόρκης σε μια τελετή που προβλήθηκε από το κανάλι FOX και την εκπομπή Fox's New Year's Eve with Steve Harvey. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και με παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο στις 6 Οκτωβρίου 2018 στον Άκοβο της Αρκαδίας.

Η Μενούνος ανακοίνωσε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας ότι περίμενε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας το 2023.

Η πασίγνωστη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια προσπαθούσε για 10 ολόκληρα χρόνια να γίνει μητέρα και εν τέλει το πήρε απόφαση το ζευγάρι να κάνουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μενούνος: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς - «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για όλα»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ