Η έμπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη σχολιάζει την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Εγώ αισθάνθηκα ότι ο Πρωθυπουργός έχει μια αμηχανία» (βίντεο)

"Καλύφθηκε κι αυτός πίσω από την αποχή", συμπλήρωσε.

Η σπουδαία δημοσιογράφος Έλλη Στάη σχολίασε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη , μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

«Εγώ αισθάνθηκα ότι ο πρωθυπουργός έχει μια αμηχανία. Καλύφθηκε κι αυτός πίσω από την αποχή και πίσω από το ευρωπαϊκό δεδομένο λέγοντας ότι κραταιά κόμματα σε Γαλλία και Γερμανία είχαν χειρότερη επίδοση από εμάς».

«Θυμόμαστε όλοι ότι προεκλογικά μίλαγε για τον πήχη στο 33% και αυτός ο πήχης έπεσε αρκετά πιο χαμηλά και δεν το σημείωσε με την ένταση που εγώ θεωρώ ότι έπρεπε.


Διαβάστε ακόμα: Η Έλλη Στάη εξομολογείται στον Σταύρο Θεοδωράκη: «Αν δεν κουβαλάει εγκέφαλο η γυναίκα δεν είναι ποτέ όμορφη»

Πιστεύω αυτό όλο κρύβει αμηχανία για το πού θα πάει ώστε να ανατάξει ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν καλό για τη Νέα Δημοκρατία.» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα: Έλλη Στάη – Χάρης Δούκας: Η τυχαία συνάντηση στο Ζάππειο – Τι υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων στην δημοσιογράφο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ