Πριγκίπισσας Θεοδώρα: Η μικρότερη κόρη του Βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε 41- Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα (φωτό)

Ποιος δεν ανυπομονεί για αυτόν τον βασιλικό γάμο;

Η μικρότερη κόρη του αείμνηστου Βασιλιά Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα έκλεισε τα 41 έτη!

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα φοίτησε στο Οικοτροφείο Θηλέων της Σχολής Βόλντινγκχαμς (Woldingham School) στο Σάρρεϋ, από το 1994 έως το 2001. 

Το 2002, αρχίζει να φοιτά στο Κολλέγιο St Philip, το οποίο είναι ένα ιδιωτικό, συνεκπαιδευτικό σχολείο στο Άλις Σπρινγκς, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Μπράουν, από όπου αποφοίτησε το 2006, λαμβάνοντας Πτυχίο Θεατρικών Τεχνών, έχοντας παρακολουθήσει παράλληλα μαθήματα και στο Northeastern University στη Βοστώνη. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Τεχνών και Ντιζάιν Σεντ Μάρτινς, στο Λονδίνο.

Ζει και εργάζεται μόνιμα ως ηθοποιός στο Λος Άντζελες.

Η Πριγκίπισσα κάνει καριέρα με το όνομα Theodora Greece (Θεοδώρα της Ελλάδας) και ξεκίνησε να συμμετέχει σε μικρούς ρόλους, ενώ από το 2011 είναι μία εκ των πρωταγωνιστών του σίριαλ Τόλμη και Γοητεία.

Να σημειωθεί ότι έχει βαπτίσει το τρίτο παιδί του αδερφού της Παύλου, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια της στον χώρο της υποκριτικής.

O έρωτας με τον μεγαλοδικηγόρο

Στις 16 Νοεμβρίου 2018, ανακοινώθηκε ότι η Πριγκίπισσα Θεοδώρα αρραβωνιάστηκε, στο Λονδίνο, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδος: Με Cartier τιάρα θα παντρευτεί τον καλό της, Μάθιου Κουμάρ - Ποια Ελληνίδα σχεδιάστρια θα επιμεληθεί το νυφικό;

Πολύ σύντομα ανακοίνωσαν ότι θα γίνει και ο γάμος το 2020, αλλά  η τελετή ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον προγραμμάτισαν ξανά για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι, αλλά η τελετή αναβλήθηκε, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.

Τέλος, λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πέρυσι τον Ιανουάριο, ο γάμος αναβλήθηκε για άλλη μία φορά.

Τώρα μετά από 6 χρόνια αναμονής επιτέλους θα γραφτεί ένας χαρούμενος επίλογος για το αγαπημένο ζευγάρι!

Ο γάμος, τον οποίο θα ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄, θα τελεστεί με δόξα και τιμή, αλλά και μεγάλη συγκίνηση και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, με παρόντες εστεμμένους και γαλαζοαίματους από όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στη γαμήλια τελετή του αδερφού της, πρίγκιπα Φιλίππου, με τη Nina Flohr το 2021. 

Η τελετή του γάμου θα γίνει στην Αθήνα στις 28 Σεπτεμβρίου 2024 και όλοι ανυπομονούμε πολύ!

instagram

Διαβάστε ακόμα: Πόρος: Άννα Μαρία, Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Νικόλαος, Νίνα Φλορ, Φίλιππος μαζί για την Ανάσταση - Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ