Αποκάλυψη! «Θα το πω στους γονείς μου» είπε η 11χρονη στον θείο της όταν προσπάθησε να τη βιάσει – Την σκότωσε για να μην τον μαρτυρήσει (βίντεο)

Εφιαλτικές ήταν οι τελευταίες ώρες της 11χρονης, την κυνηγούσε στα χωράφια με το παιδί να τρέχει να σωθεί 

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο Ηλείας από τον 37χρονο θείο της.

Ο δράστης που έχει ομολογήσει τη δολοφονία, αποκάλυψε και το κίνητρο, αλλά και πως σκότωσε τη μικρή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Θεοδόσης Πάνου στο ΣΚΑΪ, ο δράστης ομολόγησε ότι όταν η ανιψιά του επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, απομακρύνθηκε από το χωριό και της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Το παιδί άρχισε να φωνάζει να ζητάει να το πάει πίσω και ότι θα το πει στους γονείς της.

Κατάλαβε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πάει φυλακή, πήγε με το αυτοκίνητο 30 χιλιόμετρα μακριά και προσπάθησε να τη σκοτώσει. Το παιδί έτρεξε σα χωράφια να σωθεί την έπιασε και τη σκότωσε με το κατσαβίδι. Στη συνέχεια πέταξε τη σορό της στο βάλτο για να μην βρεθεί.



Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) σε ένα χωράφι, ενώ είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι του.

Δείτα ακόμα: Βίντεο -ντοκουμέντο: Η 11χρονη Βασιλική πριν μπει στο αυτοκίνητο του θείου της - Τη σκότωσε με κατσαβίδι & την πέταξε – Πήγε στην οικογένεια για... συμπαράσταση (βίντεο)

Στον εισαγγελέα και στον ανακριτή ο 37χρονος

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Πύργου. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσέλθει στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης, ο οποίος θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 11χρονης, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής τρόπος με τον οποίο ο 37χρονος σκότωσε την ανήλικη και να προσδιορισθεί ο χρόνος που επήλθε ο θάνατος.

Επίσης, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να το έπαιρνε τότε ο θεός» - Έξι παιδιά έχει ο καθ' ομολογίαν δράστης (βίντεο)

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, «το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι γιατί ο 37χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερα όταν από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ προκύπτει ότι στο παρελθόν είχε υποπέσει σε σοβαρές εγκληματικές πράξεις» και πρόσθεσε: «Πάντως σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ