Αμοργός: Αυτός είναι ο 59χρονος Αμερικανός αστυνομικός που αγνοείται - Το δύσβατο μονοπάτι πεζοπορίας που ακολούθησε (βίντεο)

Ο Αμερικανός ακολούθησε μονοπάτι πεζοπορίας από την Αιγιάλη στα Κατάπολα το οποίο θα έπρεπε να ολοκλήρωσεΙ σε 4 ώρες

Μετά την τραγική κατάληξη που είχε ο Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη ο οποίος πήγε για πεζοπορία και βρέθηκε νεκρός, ακόμα ένας τουρίστας, ένας 59χρονος Αμερικανός στην Αμοργό αυτή τη φορά πήγε για πεζοπορία σε χαρακτηρισμό μονοπάτι και έκτοτε αγνοείται.

Ο Αμερικανός συνταξιούχος αστυνομικός πήγε για πεζοπορία σε ένα δύσβατο μονοπάτι και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ειδικότερα, ο 59χρονος ξεκίνησε στις 7:05 το πρωί της Τρίτης για πεζοπορία από την Αιγιάλη ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής, σύμφωνα με πινακίδα, τις 4 ώρες και 5 λεπτά.

Ο άνδρας, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», είχε μαζί του δύο κινητά τηλέφωνα, όμως μέχρι το βράδυ της Τρίτης 11/6 δεν έχει εμφανιστεί.

Την εξαφάνιση του περιπατητή δήλωσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμοργού ένας φίλος του, με τον οποίο βρίσκονταν στο νησί για διακοπές.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ