Σπάραξε η μάνα στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής: Σε λευκό φέρετρο το παιδί - Έβαλαν φωτιά και έκαψαν το σπίτι του δράστη (φωτό & βίντεο)

Την 11χρονης Βασιλική συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία εκατοντάδες άνθρωποι

Στιγμές αρχαίας τραγωδίας χθες το απόγευμα στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που που μαρτύρησε στα χέρια του 37χρονου θείου της που θέλησε να τη βιάσει, αλλά επειδή το κοριτσάκι είπε ότι θα τα πει όλα στους γονείς της την κατέσφαξε με κατσαβίδι.

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι από την Ηλεία και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και πλήθος κόσμου της τοπικής κοινωνίας αποχαιρέτησαν το παιδί. Η πομπή για την εκκλησία ξεκίνησε από το σπίτι της οικογένειας με μοιρολόγια.

Διαβάστε ακόμα: Μαρτυρικός ο θάνατος της 11χρονης Βασιλικής: «Την έσερνε στις καλαμιές» - «Ξεψύχησε στα τριφύλλια, μπρούμυτα» - «Την κατέσφαξε με το κατσαβίδι» - Τι λέει ο Στ. Μπαλάσκας (βίντεο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

ileia_11xronh_3

ileia_11xronh_2

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Βασιλικής το μόνο που ζητάνε είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν άξιζε αυτό το βασανιστήριο στο κορίτσι μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους. Να μην τους τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα» είχε πει η μητέρα της Βασιλικής, πριν από την κηδεία.


Διαβάστε ακόμα: Ξεσπούν οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής: «Γιατί το έκανες αυτό στο κοριτσάκι μου» - «Θέλει σκότωμα», λέει ο αδερφός του 37χρονου (βίντεο)


Κάηκε το σπίτι του δράστη

Λίγη ώρα πριν την κηδεία της 11χρονη Βασιλικής η κατοικία του δράστη κάηκε η λυόμενη κατοικία του δράστη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ομάδα αγνώστων έβαλε στο στόχαστρο το σπίτι του 37χρονου, ως μια πράξη αντεκδίκησης για τη δολοφονία και την απόπειρα βιασμού σε βάρος της 11χρονης.

Κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν την ώρα του της φωτιάς. Πληροφορίες, θέλουν όλους τους συγγενείς του 37χρονου να έχουν ήδη φύγει από το χωριό, φοβούμενοι αντίποινα.

Murtia_fotia_luomeno-3

Murtia_fotia_luomeno-2

Να θυμίσουμε ότι ο δράστης δεν κατάφερε να απολογηθεί, όταν εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας προσπάθησαν να τον λιντσάρουν βγάζοντας τον από το περιπολικό που τον μετέφερε στο εισαγγελέα στο δικαστικό μέγαρο με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην αστυνομική διεύθυνση.

Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβεί ο εισαγγελέας στην Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη! «Θα το πω στους γονείς μου» είπε η 11χρονη στον θείο της όταν προσπάθησε να τη βιάσει – Την σκότωσε για να μην τον μαρτυρήσει (βίντεο)

Τρία κακουργήματα

Ο 37χρονος δράστης είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Οι κατηγορίες που απήγγειλε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας σε βάρος του αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και της οπλοφορίας, ενώ τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην ανακρίτρια Ηλείας.

Χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Τα χτυπήματα στην καρδιά και τη σπλήνα

Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο άτυχο κορίτσι προέκυψε ότι τα δολοφονικά χτυπήματα ήταν στον σπλήνα και την καρδιά, με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικό όργανο. Από την ευρήματα του ιατροδικαστή δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ