Βασίλης Μπισμπίκης: "Ναι είμαι ευτυχισμένος & ερωτευμένος - "Πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά" (βίντεο)

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τη σύντροφο του, Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, χωρίς να κρύβει τον έρωτα του για εκείνη.

«Ναι, είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος. Όπως έχει γράψει ο Μαγιακόφσκι, “πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου, τα ψαλτήρια καίγονται”. Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία πρόσφατη δήλωση της τραγουδίστριας, που του άρεσε: «Όταν άκουσα την Δέσποινα να λέει (σε συνέντευξή της) ότι με θέλει, μου άρεσε πολύ. Θέλω να με θέλει και να την θέλω, υπάρχει πάθος. Θέλω πάθος, να τη βλέπω, να τη ζω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω» και συμπλήρωσε για την επιμονή των δημοσιογράφων να τον ρωτούν αν θα παντρευτούν «Η ερώτηση για το εάν θα παντρευτούμε, είναι χαζή. Αν θα το κάνουμε, θα το πούμε».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε για το σπίτι, που ετοιμάζουν στην Κρήτη, το οποίο θα «φωλιάσει» την αγάπη τους.

«Σε δέκα χρόνια ελπίζω να έχω ένα σπίτι στην Κρήτη, το θέατρο και το παιδί μου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η Δέσποινα υπάρχει στα μακρινά μου όνειρα. Το σπίτι στην Κρήτη το φτιάχνουμε με την Δέσποινα. Κάνουμε μία ‘’φωλιά’’ για να είμαστε μαζί».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιά με τη Δέσποινα Βανδή στο NOX /Φωτογραφία NDP (Νίκος Δρούκας)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Μπισμπίκης: Θα κάνω Χριστούγεννα με τη Δέσποινα και τα παιδιά μας στην Αθήνα

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση στην όμορφη Ύδρα για το ερωτευμένο ζευγάρι - Δείτε τις φωτογραφίες που έβγαλαν

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τα lovebirds απολαμβάνουν βόλτα με σκάφος & κάνουν ηλιοθεραπεία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ