Ο "άτακτος" Λούις έγινε πάλι viral! Γκριμάτσες & χορός κατά τη διάρκεια του "Trooping the Colour" - Απολαύστε το "ανατρεπτικό" πριγκιπόπουλο!

Πλάι στην μητέρα του, πριγκίπισσα Κέιτ σε μία εμφάνιση "έκπληξη"

Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε χθες (15/6) την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, πέντε μήνες μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε που αποκάλυψε την ύπαρξη καρκίνου.

Η Κέιτ, ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο, επέβαινε σε άμαξα με τα τρία παιδιά της, πριν από την στρατιωτική στρατιωτική παρέλαση "Trooping the Colour" κοντά στην Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο κεντρικό Λονδίνο για τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη, βασιλιά Καρόλου.

Το πλήθος που είχε παραταχθεί κατά μήκος της διαδρομής χαιρέτησε και ζητούσε κατά τη διέλευση της άμαξας.

Για ακόμη μία φορά ο μικρότερος γιο της πριγκίπισσας Κέιτ και του διαδόχου του θρόνου, Γουίλιαμ, πρίγκιπας Λούις έδειξε να "βαριέται" και αμέσως ξεκίνησε τα γνωστά του "κόλπα"!

Γκριμάτσες και χορός, έγιναν viral με τον μικρούλη να χαρίζει γέλιο σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου.

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από την πρώτη επανεμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ – Λεπτότατη με σφιγμένο χαμόγελο – Τα 3 παιδιά της στο πλάι της με φανερή ανησυχία

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέστρεψε η αγαπημένη μας – Όμορφη, λαμπερή & πολύ chic – Η μέλλουσα Βασίλισσα έκανε το comeback (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Η τρυφερή κίνηση του Βασιλιά Καρόλου για να καλωσορίσει την αγαπημένη του νύφη – Τα πλήθη δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Trooping the Color: Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Κέιτ, Δούκισσα Σόφι & Λαίδη Λουίζα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ – Τα αριστοκρατικά looks για την λαμπερή εκδήλωση (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ