Topwoman η κ.Καίτη Φουστέρη - Η viral γιαγιά που ξεμάτιαζε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον τελικό - "Τους στηρίζω από 10 χρονών!" (βίντεο)

Πήγαινε μαζί με τα αδέρφια της στο γήπεδο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία γιαγιά, η οποία σταυρώνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η 76χρονη Καίτη Φουστέρη μίλησε στην εκπομπή του Ant1, "Στούντιο με θέα",  και αποκάλυψε ότι είναι θερμή φίλαθλος από την ηλικία των 10 ετών, καθώς πήγαινε μαζί με τα αδέρφια της στο γήπεδο.

 «Εμείς γεννηθήκαμε στα Ιλίσια, έχω 4 αδέλφια αγόρια. Με έπαιρναν μαζί τους στον Παναθηναϊκό, πλέον ξέρω να πάω και με κλειστά μάτια» είπε χαρακτηριστικά.


«Να σας πω την αλήθεια ξεμάτιασα και τις 2 ομάδες όταν μπήκα μέσα, για να τα πάνε καλά. Στη συνέχεια σταύρωνα τα παλικάρια μας, τα παιδιά του Παναθηναϊκού, κάθε φορά που ετοιμάζονταν να βάλουν καλάθι, και έλεγα η Παναγιά μαζί σας. Μόλις έμπαινε το καλάθι, σταματούσα. Νομίζω ότι βοηθάει, όταν παρακαλάς με την καρδιά και την ψυχή σου την Παναγία, εκείνη σου κάνει το χατίρι», κατέληξε η κ.Φουστέρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ