Θρήνος για την Λένα Μαντά - Πέθανε ο σύζυγος της, Γιώργος - "Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα…" (φωτό)

Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram

Δύσκολες ώρες περνάει η Λένα Μαντά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της, Γιώργος.

Η δημοφιλής συγγραφέας μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram της.

"Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα…
Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα…
Χωρίς εσένα…", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Με μία κοινή τους φωτογραφία αλλά κι ένα κολάζ γεμάτο ευχάριστες στιγμές του παρελθόντος, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της.

Η συγγραφέας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της: «Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ό,τι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη. Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου. Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει».

Διαβάστε ακόμη: Λένα Μαντά: «Είπα σε μια γυναίκα που κοιτούσε τον άντρα μου, από το διπλανό αμάξι ''θα σε φυτέψω'' » (βίντεο)

Τον περασμένο Μάιο η συγγραφέας είχε περιγράψει την κατάσταση της υγείας του συζύγου της λέγοντας ότι “ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο (σ.σ. 2023) παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι”.

Διαβάστε ακόμη: Λένα Μαντά: «Αν δεν αντέχεις την απιστία τότε να έχεις έτοιμη την βαλίτσα στην πόρτα» - τι είπε για τον εγγονό που περιμένει; (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ