Ιβάνκα Τραμπ – Paris Hilton έφεραν τα 80’s - Με φωτό μπαμπά-μαμά, ναι ο πρώην και ίσως επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει μπιμπερό!

Έγχρωμα ενσταντανέ μας πάνε στο παρελθόν

Πλήθος αναρτήσεων και τρυφερών ευχών κατέκλυσαν χθες το διαδίκτυο λόγω της παγκόσμιας γιορτής του πατέρα!

Έλληνες και ξένοι celebrities μοιράστηκαν μοναδικά ενσταντανέ και αφιέρωσαν όμορφα λόγια στους αγαπημένους τους.

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν παρέλειψε να ευχηθεί με ένα throwback στιγμιότυπο, που δείχνει τον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ να την έχει αγκαλιά και να της δίνει το γάλα της με μπιπερό.

Δίπλα, άκρως γοητευτική η Ιβάνα Τραμπ χαμογελάει στο φακό με υπέροχο στυλ.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε, η επιχειρηματίας ποζάρει μαζί με την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγο της, Τζάρεντ Κούσνερ και τα τρία τους παιδιά.

"Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα! Γιορτάζουμε όλους τους καταπληκτικούς μπαμπάδες εκεί έξω με αγάπη και ευγνωμοσύνη!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η Paris Hilton έκανε μία αντίστοιχη δημοσίευση.

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους 26 εκατομμύρια ακολούθους της vintage κλικς του παρελθόντος στα οποία πρωταγωνιστεί η ίδια σε νεαρή ηλικία σε διάφορες στιγμές με τον πατέρα της, Ρικ Χίλτον.

instagram @parishilton
instagram @parishilton

"Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα στον απίστευτο μπαμπά μου @RickHilton7, που με δίδαξε τη σημασία της οικογένειας, της δύναμης και της χάρης 🥰Σε ευχαριστώ για την ατελείωτη αγάπη, τη σοφία και την υποστήριξή σου.

Με διαμόρφωσες στη γυναίκα που είμαι σήμερα. Σε αγαπώ 💖", έγραψε στη λεζάντα του post.

Διαβάστε ακόμη: Γιορτή του Πατέρα: Οι συγκινητικές ευχές των celebrities στους αγαπημένους τους μπαμπάδες - Όλγα Κεφαλογιάννη, Σάκης Ρουβάς, Δούκισσα Νομικού (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένη Μπαλατσινού υμνεί τους άντρες της ζωής της - "Μόνο αγκαλιές - Χρόνια πολλά μπαμπάδες μας" (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Victoria Beckham: Με ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών ευχήθηκε στον David - "Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr