Στράτος Τζώρτζογλου & Βάνα Μπάρμπα μιλούν για «Το σημάδι του έρωτα» 26 χρόνια μετά - «Με τη Βάνα υπήρχε ένας εξευγενισμένος ερωτισμός» (βίντεο)

«Η Βάνα ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα για να γυρίσει μία σκηνή, πάθαμε όλοι εγκεφαλικό», συμπλήρωσε.

Η Βάνα Μπάρμπα και ο Στράτος Τζώρτζογλου αναπολούν στιγμές από τις πετυχημένες συνεργασίες τους και πιο συγκεκριμένα μίλησαν για την σειρά «Το σημάδι του έρωτα» 26 χρόνια μετά.

Αρχικά, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε: «Όταν μου έγινε η πρόταση μου είπαν ότι θα υποδυθώ το κακό παιδί, είχα συνηθίσει να παίζω τα καλά παιδιά, είπα "θα είναι πολύ ενδιαφέρον να είμαι με τη Βάνα και να είμαι ο κακός γιος"».

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε μια σκηνή: «Η Βάνα Μπάρμπα ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα υπέροχο και μπότες για να γυρίσει μία σκηνή που έπρεπε να ανέβει σε μία ελιά. Ο Σοφιανόπουλος έπαθε εγκεφαλικό, πάθαμε όλοι εγκεφαλικό από τη Βάνα».

Η Βάνα Μπάρμπα είπε από την πλευρά της: «Ο Λευτέρης Καπώνης ήταν ο συνδετικός κρίκος για το “Σημάδι του έρωτα”. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Καπώνη ήταν “για τι λεφτά μιλάμε;”, μου λέει “θα διαβάζεις όμως”. Ο Στράτος ήταν δοσμένος στη δουλειά, εγώ ήμουν λίγο ερωτευμένη, αγαπούσα τη ζωή περισσότερο από την τέχνη μου.


Διαβάστε ακόμα: Βάνα Μπάρμπα: «Έλεος, ντρεπόμαστε ως Έλληνες – Λίγο προσοχή ρε παιδιά» – Με τι εκνευρίστηκε η ηθοποιός (βίντεο)

«Με τη Βάνα υπήρχε ένας εξευγενισμένος ερωτισμός», σχολίασε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Η ηθοποιός, σε μια φάση της συνέντευξης, αφηγήθηκε ένα περιστατικό με ένα άλογο κατά τη διάρκεια μιας σκηνής: «Ήμουν σε μία σκηνή πάνω σε ένα άλογο, έβγαλα μία χτένα να χτενιστώ κι μου γλίστρησε και έπεσε πάνω στο άλογο που αφήνιασε, παραλίγο να σπάσουμε το κεφάλι μας».

Επίσης, πρόσθεσε: «Με τον Στράτο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, υπήρχε μία χημεία που άρεσε στον κόσμο. Ήμασταν φίλοι με τον Γιάννη Πάριο, ήρθε στο γύρισμα κι έγραψε το "Δώσε μου λιγάκι ουρανό" σε ένα πακέτο τσιγάρα. Η Τζένη Μπότση είχε πολύ σεξαπίλ, βγαίναμε μαζί μετά τα γυρίσματα».

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Μπότση: Δεν περίμενα ποτέ η ατάκα «τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα» να γίνει επιτυχία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ