Το πράσινο της αισιοδοξίας διάλεξαν η Μαργαρίτα Μάτσα, η Γιώτα Τσιμπρικίδου & η Μπέσσυ Αργυράκη - Στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Καρρά (φωτό)

Matchy matchy σύνολα στο αγαπημένο χρώμα της σεζόν

Οι εκδόσεις Ταξιδευτής μας "προσκάλεσαν" τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (8 μ.μ.) στο θέατρο Άλσος στην παρουσίαση του βιβλίου-βιογραφίας του Βασίλη Καρρά, με τίτλο "Καλησπέρα και καλή βραδιά", του Θάνου Κανούση.

Καλησπέρα και καλή βραδιά

Μεταξύ εκείνων που μίλησαν ήταν οι: Γιώργος Λιάνης (Δημοσιογράφος – Συγγραφέας), Μαργαρίτα Μάτσα (Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας MINOS EMI UNIVERSAL), Φίλιππος Πλιάτσικας (Τραγουδοποιός – Συγγραφέας), Φοίβος (Συνθέτης) και ο συγγραφέας Θάνος Κανούσης (Βιογράφος του Βασίλη Καρρά).

Κείμενα διάβασαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Μαρκάτης και Δημήτρης Καλαντζής, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" μεταξύ των οποίων είδαμε την Μπέσσυ Αργυράκη και την Μαργαρίτα Μάτσα.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με την Γιώτα Τσιμπρικίδου οι τρεις γυναίκες είχαν matchy matchy σύνολα ... στο πράσινο της αισιοδοξίας!

Η Μπέσσυ Αργυράκη πόνταρε σε μία φαρδιά τουνίκ με περίτεχνα κρεμαστά κολιέ, ενώ η Μαργαρίτα Μάτσα επέλεξε ένα θεϊκό αέρινο midi φόρεμα κατάλληλο για την εποχή που διανύουμε.

Τέλος, η ταλαντούχα δημοσιογράφος φόρεσε ένα χακί σύνολο, το οποίο συνδύασε άψογα με nude γόβες.

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Λιάνη & του Φοίβου - Που τους εντοπίσαμε; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr