Ατύχημα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Έσπασε το χέρι της σε τροχαίο - Ήταν μέσα στην κλούβα που τη μετέφερε στο δικαστήριο (βίντεο)

Η δίκη για τη Τζωρτζίνα τελείωσε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταδικαστεί ισόβια, τώρα όμως είναι η δίκη για τα άλλα δύο κορίτσια, Μαλένα και Ίριδα

 

Το χέρι της έσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το όχημα που τη μετέφερε από τον Κορυδαλλό στα δικαστήρια για τη δίκη της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε εκπομπή του ΑΝΤ1, η κλούβα που μετέφερε πριν από περίπου μια εβδομάδα την Πισπιρίγκου από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια, συγκρούστηκε με ένα ΙΧ επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Διαβάστε ακόμα: Ισόβια η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας: Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση - Ομόφωνα, η απόφαση ενοχής (βίντεο)

Στο τροχαίο τραυματίστηκε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, ωστόσο η καταδικασμένη σε ισόβια για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, δεν δήλωσε τον τραυματισμό της.


Λίγες ημέρες αργότερα, διαμαρτυρήθηκε για αφόρητους πόνους στο χέρι και μετά από εξέταση στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη κάταγμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ