Μαγιόρκα: Διαδηλωτές φώναζαν & χλεύαζαν λουόμενους - «Οι τουρίστες έχουν καταλάβει την παραλία… για μια μέρα, θα την απολαύσουμε» (φωτό & βίντεο)

«Φύγετε, φύγετε, φύγετε!», ούρλιαζαν.

Από ότι φαίνεται στους ντόπιους στην Μαγιόρκα δεν αρέσουν πολύ οι τουρίστες…

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια γυναίκα να κάθεται απέναντι από το μονοπάτι που οδηγεί στον δημοφιλή όρμο Caló des Moro, ενώ ένας ντόπιος φώναζε στους τουρίστες «φύγετε, φύγετε, φύγετε!».

Οι υπόλοιποι φωνάζουν «οι τουρίστες έχουν καταλάβει την παραλία… για μια μέρα, θα την απολαύσουμε», πριν τους κάνει νόημα να φύγουν.

Οι διαδηλωτές χειροκροτούσαν και χλεύαζαν καθώς οι επισκέπτες απομακρύνονταν από την παραλία, μαζεύοντας τα πράγματά τους και ανεβαίνοντας το λόφο για να φύγουν.

Άλλοι διαδηλωτές εθεάθησαν να κρατούν πλακάτ που έγραφαν: «Προσοχή στους ντόπιους, είμαστε θυμωμένοι», εκφράζοντας την οργή τους για τον μαζικό τουρισμό σε ένα από τα hotspot των μεσογειακών διακοπών, μεταδίδει η Daily Mail.

Περισσότεροι από 200 ακτιβιστές συνολικά κατέβηκαν στο Caló des Moroγια να παρενοχλήσουν όσους παραθεριστές που έκαναν ηλιοθεραπεία ή να βούταγαν στην υπέροχη θάλασσα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ