Shannen Doherty: Ζητά 15.000 δολάρια μηνιαία διατροφή από τον πρώην άντρα της – «Αυτός ζει μέσα στην πολυτέλεια & εγώ παλεύω για την ζωή μου» (φωτό)

Η Doherty έκανε αίτηση διαζυγίου όταν έμαθε ο σύζυγός της είχε εξωσυζυγική σχέση δύο χρόνια.

Η ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι που δίνει έναν σκληρό αγώνα με τον καρκίνο τώρα ζητά 15.000 δολάρια μηνιαία διατροφή και 9.100 δολάρια για νομικά έξοδα από τον πρώην σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο.

Η Σάνεν Ντόχερι δήλωσε ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος της υγείας της, δεν μπορεί να εργαστεί και βασίζεται σε λιγοστά έσοδα, κυρίως από το Podcast της, «Charmed».

Η ηθοποιός έχει να εργαστεί εδώ και δύο χρόνια και τα ιατρικά έξοδα είναι πάρα πολλά.

«Ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων προβλημάτων υγείας μου, δεν μπορώ να εργαστώ και δεν έχω καμία προοπτική για μελλοντική απασχόληση. Σήμερα, σχεδόν το σύνολο του εισοδήματός μου είναι υπολειμματικό εισόδημα από εργασία που εκτελούσα πριν από το γάμο» ανέφερε στα δικαστικά έγγραφα με τα οποία ζητάει χρηματική στήριξη από τον 49χρονο φωτογράφο.

Στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Ντόχερτι στοχοποίησε τον πρώην άντρα της, ότι ζει μια πολυτελή ζωή, την ίδια ώρα που εκείνη παλεύει για τη ζωή της. «Ενώ εγώ ήμουν ανίκανη να εργαστώ, αναλαμβάνοντας υπέρογκα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση για να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να ζήσω, ο Κερτ χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο, ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε ιατρικά σπα, κοσμηματοπωλεία, Gucci και ταυτόχρονα ισχυριζόταν ότι δεν έχει επαρκή κεφάλαια για να με συντηρήσει» υποστηρίζει.

Διαβάστε ακόμα: Shannen Doherty: Ο καρκίνος έχει φτάσει σε τελικό στάδιο – Η ηθοποιός πουλάει τα προσωπικά της αντικείμενα – Το μόνο της μέλημα είναι η μητέρα της (φωτό & βίντεο)

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι ο ατζέντης του Ισβαριένκο, Κόλιερ Γκριμ, είναι ερωτικός του σύντροφος. «Παρόλο που το εισόδημα του Κερτ είναι εξαιρετικά μεγαλύτερο από το δικό μου, δεν έχει καταβάλει καμία προσωρινή διατροφή και δεν έχει συνεισφέρει στα δικηγορικά ή λογιστικά έξοδά μου, από τη στιγμή που κατατέθηκε η αγωγή διαζυγίου μας» αναφέρει η ηθοποιός, συμφωνά με την Daily Mail.

Η ηθοποιός κατέθεσε στο τέλος, ότι: «Είναι απολύτως σαφές σε μένα ότι ο Κερτ καθυστερεί σκόπιμα τον διακανονισμό με την ελπίδα ότι δεν θα φέρω εις πέρας τη διαδικασία του διαζυγίου».

Στο παρελθόν, η 53χρονη ηθοποιός είχε ισχυριστεί, ότι ο Ισβαριένκο διατηρούσε παράλληλη σχέση, κάτι το οποίο εκείνη έμαθε, λίγο πριν το χειρουργείο για τον όγκο στον εγκέφαλό της.

Για την ιστορία, η ηθοποιός παντρεύτηκε τον φωτογράφο Κερτ Ισβαριένκο στο Μαλιμπού στις 15 Οκτωβρίου του 2011.

Η Ντόχερτι έκανε αίτηση διαζυγίου όταν έμαθε ο σύζυγός της είχε εξωσυζυγική σχέση δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: H καρκινοπαθής Shannen Doherty για την πριγκίπισσα Κέιτ: «Να μάθουμε να σεβόμαστε την προσωπική ζωή των άλλων» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ