Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2024» στο Athens Metropolitan Expo - Δυναμική παρουσία η Panama Shipping Agency and Services

Λειτουργεί ως «λιμενικός πράκτορας»

Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2024» έλαβε χώρα στο Athens Metropolitan Expo, στην περιοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ανάμεσα στους εκθέτες που ξεχώρισαν ήταν η Panama Shipping Agency and Services, S.A. (PSAS) μια ιδιωτική εταιρεία που έχει συσταθεί και εδρεύει στη Δημοκρατία του Παναμά και ιδρύθηκε το 2010 από τον ελληνικής καταγωγής κ. Antonio Taquis Ochoa, πρώην πρέσβη του Παναμά στην Ελλάδα.

Η PSAS εξουσιοδοτείται να λειτουργεί ως «λιμενικός πράκτορας» σε οποιοδήποτε λιμένα της Δημοκρατίας του Παναμά και αναγνωρίζεται ως Ναυτιλιακός Οργανισμός από την αρχή της Καναλίας του Παναμά για να εκπροσωπεί τα πλοία σχετικά με τη λειτουργία διαμετακόμισης τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Antonio Taquis Ochoa αλλά και η οικογένεια του έχουν αναπτύξει πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, με μοναδικό σκεπτικό να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και να τιμήσουν τον τόπο καταγωγής τους.

Έχουν προσφέρει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Παναμά.

Ανάμεσα στους επισήμους που επισκέφτηκαν το περίπτερο της PSAS ήταν, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς, ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης, ο Γερουσιαστής Λου Ραπτάκης, ο Γιώργος Μπερμπής, ο Μπίλης Πετικίδης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιάννης Λύρας, ο Παντελής Χηνάκης, ο Γιάννης Σαχίνης, η Χρύσα Βουλγαρίδου, ο Γιάννης Μπελούσης, ο Πάνος Ζχαριάδης κ.α. Τα φετινά Ποσειδώνια κατέγραψαν νέα ρεκόρ καθώς οι διοργανωτές είδαν αύξηση περίπου 4% του αριθμού των εκθετών σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση, και άνοδο πάνω από 10% στον αριθμό των επισκεπτών, που ξεπεράσαν τους 30.000.

Δείτε ακόμη:Κυρ. Μητσοτάκης στα «Ποσειδώνια 2024»: Η ελληνική ναυτιλία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική της αυτονομία της Ευρώπης - Παρουσίασε το niologio.gov.gr (φωτό & βίντεο)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ