Διαβάστε όλα τα μηνύματα που έστειλε ο Λύτρας στην Πολυζωγοπούλου - «Ξεκατινιαστείτε, αλλά υπάρχουν απλήρωτοι στο γραφείο» (φωτό & βίντεο)

Τα μηνύματα που προηγήθηκαν από τον Απόστολο Λύτρα, πριν εμφανιστεί στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου η πρώην σύζυγός του και η κόρη του

Τα μηνύματα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν πάει η κόρη και η πρώην σύζυγό τους στο σπίτι της, αλλά και τις συνομιλίες στο group του viber με τους συνεργάτες έφερε στη δημοσιότητα το Mega.

Σε αυτή τη συνομιλία, δεν έχει γράψει κάποιο μήνυμα η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ομαδική αυτή συνομιλία συστάθηκε στις 8:42 το βράδυ από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού Γιώργο Κριεμάδη και ο σκοπός της ήταν να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου και κυρίως οικονομικές οφειλές σε εργαζόμενους.

Διαβάστε ακόμα: Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας: «Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα - Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή» - Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης (βίντεο)



Η ομαδική αυτή συνομιλία συστάθηκε στις 8:42 το βράδυ από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού Κριεμάδη και ο σκοπός της ήταν να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου και κυρίως οικονομικές οφειλές σε εργαζόμενους.


"Δεν με νοιάζει να ασχοληθώ με την υπόθεσή σας. Έφτιαξα αυτή τη συνομιλία για να τα δείτε και οι δύο. Αποφασίσατε να χτίσετε κάτι, δεν με νοιάζει ποιος πρόσφερε τα περισσότερα και ποιος τα λιγότερα αλλά έχετε κάνει μια αυτοκρατορία που συνεπάγεται ευθύνες" γράφει αρχικά ο συνεργάτης τους.

Διαβάστε ακόμα: «Πάτησε το panic button και λιποθύμησε»: Πως περιγράφει ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, όσα έγιναν το βράδυ στο σπίτι - Θα ζητηθεί η κράτηση του ποινικολόγου (βίντεο)

"Οι ευθύνες αυτές ξεπερνάνε ακόμα και τις πιο δύσκολες προσωπικές στιγμές. Αυτό ήταν κοινή σας απόφαση. Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί. Όλοι αυτή τη στιγμή έχουμε βάλει λεφτά από την τσέπη μας για τα έξοδα. Σε κάποια παιδιά δεν περισσεύουν τα 100 ευρώ. Υπάρχουν υποθέσεις που για να προχωρήσουν θέλουν παράβολα, φωτοτυπίες. Ακόμα και οι αναβολές θέλουν 100 ευρώ".


Συνεχίζει μάλιστα γράφοντας: "Θέλετε να σφαχτείτε; Σφαχτείτε. Θέλετε να ξεκατινιαστείτε; Ξεκατινιαστείτε. Θέλετε να καταστραφείτε; Καταστραφείτε. Θέλετε να πτωχεύσετε; Πτωχεύστε. Υπάρχουν όμως εδώ άτομα που δουλεύουν και για τους δυο σας. Που είναι επιστήμονες, που έχουν έξοδα, που δουλεύουν υπερωρίες, που βάζουν πλάτη και λεφτά από την τσέπη τους".

Καταλήγει λέγοντας: "Κάντε τη δικαστική ζωή σας, σεβαστείτε όμως τα άτομα που δουλεύουν μήνες και χρόνια για εσάς".

Σε εκείνο το σημείο απάντησε ο Απόστολος Λύτρας γράφοντας: "Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά να μιλήσουν με τη Σοφία. Να πάνε να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το γραφείο και δεν απαντάει".

Ο συνεργάτης του απαντάει: "Κύριε Αποστόλη, αλήθεια, αν υπήρχε τρόπος μέσω βάιμπερ θα σας έριχνα μπουνιά".


Ο Λύτρας απάντησε "και για την ΧΧΧ που φεύγει αύριο και δεν έχω" για να πάρει την απάντηση: "Αναλάβετε και οι δύο τις ευθύνες που έχετε".

Διαβάστε ακόμα: Μία ακόμη δύσκολη νύχτα για την Πολυζωγοπούλου: Μπήκε με το κλειδί του Λύτρα η πρώην σύζυγο και η κόρη του – Φέρε μου τα λεφτά και τα ρούχα το μήνυμα του ποινικολόγου (βίντεο)

Μετά από αυτά το μηνύματα η κόρη του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο γάμο, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και ο δικηγόρος συνεργάτης από το γραφείο του κ. Λύτρα βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού χθες το βράδυ, για να ακολουθήσει ένταση και η λιποθυμία της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η οποία είχε πατήσει και το panic button.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ