Δήμητρα Ματσούκα: Με Barbie look σε βραδινή εμφάνιση - Το ροζ παντελόνι που όλες θέλουμε! (φωτό)

Μία must have επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις

Με μια λαμπερή πρεμιέρα και ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα ξεκίνησαν οι παραστάσεις της φαντασμαγορικής επιθεώρησης «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος.

Οι υπέροχες ερμηνείες, των Θοδωρή Αθερίδη, Δημήτρη Γκοτσόπουλου, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελένης Καστάνη, Κώστα Κόκλα, Αντώνη Λουδάρου, Δήμητρας Ματσούκα, Ματίνας Νικολάου, Ντορέττας Παπαδημητρίου και Σταμάτη Φασουλή ενθουσίασαν το κοινό ενώ μοναδικές στιγμές χάρισαν με την guest εμφάνιση τους η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος έγραψε και το κείμενό του.

Ξεχωριστή είναι η συμβολή των νεότερων Τραϊάνας Ανανία, Άννας Μάγκου, Μιχάλη Παπαδημητρίου, Δέσποινας Πολυκανδρίτου και Φαίης Φραγκαλιώτη.

Το summer look της Δήμητρας Ματσούκα

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δήμητρα Ματσούκα ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές της με υπέροχο καλοκαιρινό σύνολο.

Φόρεσε ένα ροζ υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι, που αμέσως τις έδωσε Barbie vibes και το οποίο συνδύασε άψογα με αμάνικη λευκή μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ.

Το μακιγιάζ της ήταν έντονο με έμφαση στα μάτια ενώ τα μελαχρινά μαλλιά της κυμάτιζαν σε ελαφριές μπούκλες.

Διαβάστε ακόμη: Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται - «Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει ο Πέτρος Κόκκαλης - Μας αρέσει να ζούμε απλά & χαλαρά» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Βραδινή εμφάνιση με την μητέρα της, Ελένη & τον σύζυγο της, Πέτρο Κόκκαλη - Μοντέρνο look με πρωτότυπο φόρεμα (φωτό)

«Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος

Μια παράσταση για το σήμερα και το χθες. Μια παράσταση που δεν χαρίζεται σε τίποτα και σε κανέναν. Γιατί μέσα από μια πολιτική ματιά σχολιάζει άλλοτε με καυστικό τρόπο κι άλλοτε με γέλιο τα σημεία των καιρών μας. Η αληθινή επιθεώρηση είναι εδώ με πρωταγωνιστή όλη την Ελλάδα του σήμερα.

Οι influensers, μια Barbie, η μανία μας με το κινητό, η εικονική πραγματικότητα, οι πανελίστες, οι τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν, η μεσαία τάξη, τα κινήματα,  η κοινωνική μας ζωή, η χαμένη επικοινωνία μας, είναι μερικά από τα θέματα που διαχειρίζονται τα κείμενα του Σταμάτη Φασουλή αλλά και των Θοδωρή Αθερίδη, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ