Katy Perry: Πήρε κι εκείνη το "θαυματουργό" Ozempic; Η νέα αδυνατισμένη εμφάνιση που προκάλεσε σχόλια

Η τραγουδίστρια ετοιμάζει το μουσικό της comeback

Σάλος έχει προκαλέσει η πρόσφατη φωτογραφία της Katy Perry, που τη δείχνει εμφανώς αδυνατισμένη.

Πριν μερικές μέρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε την μουσική της επιστροφή με το νέο single, «Woman’s World».

Στη συγκεκριμένη φωτογράφηση η ίδια ποζάρει φορώντας λευκά αποκαλυπτικά εσώρουχα που αναδεικνύουν την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της.

Τα σχόλια, φυσικά δεν άργησαν να έρθουν και πολλοί αναρωτήθηκαν εάν και η Katy πήρε το "αγαπημένο" φάρμακο Ozempic, που στο παρελθόν έχουμε δει διάφορους celebrities να παραδέχονται ότι τους βοήθησε στην απώλεια βάρους, όπως η Σάρον Στόουν, ο Σκοτ Ντίζικ και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, η τραγουδίστρια κάνει συχνά γυμναστική και φροντίζει να τρώει ισορροπημένα.

«Της αρέσει το αλμυρό φαγητό, της αρέσουν τα chicken nuggets και τα γλυκά, αλλά πρόσφατα αποφάσισε να ακολουθήσει τη διατροφή του Ορλάντο. Γυμνάζεται επίσης περισσότερο. Ο Ορλάντο είναι το δεξί της χέρι και τη βοηθάει. Τρώνε το ίδιο και γυμνάζονται το ίδιο. Δείχνει απίστευτα όμορφη επειδή τηρεί τη νέα της ρουτίνα», είπε η πηγή.

Αναφερόμενη στις φήμες για Ozempic, η πηγή τόνισε: «Η απώλεια βάρους της δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε βοήθεια από το Ozempic ή φάρμακα για την απώλεια βάρους. Απλά δούλεψε σκληρά και τρώει καλύτερα και πιο υγιεινά από ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: Η Katy Perry πιο sexy από ποτέ! – Με μικροσκοπικό bikini & ρομποτικά πόδια ποζάρει για το νέο της τραγούδι (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ