Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με μία throwback φωτογραφία ευχήθηκε στον γιο της - "Το μικρό μου αγοράκι μεγάλωσε ..."

Ένα ενσταντανέ από την παιδική ηλικία του Ορφέα

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς είχε γενέθλια ο γιος της.

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε ένα throwback ενσταντανέ με τους 188 χιλιάδες ακολούθους της στο instagram, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια με τον χαριτωμένο μικρούλη σε παιδική ηλικία.

"Το μικρό μου αγοράκι μεγάλωσε. Εξακολουθεί ωστόσο να ...παίζει τη δική του μουσική, να κρατάει τον δικό του ρυθμό σ' αυτό το επίγειο πανηγύρι και να μαγεύει όλο το πλήθος γύρω του. Διαρκώς ένας γητευτής μικρός τυμπανιστής που ήρθε στη ζωή μου ως Δάσκαλος (όπως άλλωστε όλα τα παιδιά του κόσμου). Το μικρό μου αγοράκι μεγάλωσε αλλά θα είναι πάντα το μικρό μου αγοράκι. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ Ορφέα μου!🧿 Να εξακολουθείς να έχεις φώτιση και να την μοιράζεις παντού. Σ'ευχαριστώ για όλες τις διδαχές. Σ' αγαπώ. ❤️", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στις Μαμά-δες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε εξομολογηθεί: «Ήθελα πάντα να γίνω μητέρα γιατί θεωρούσα ότι θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μειώνει την εγωκεντρική σου προσέγγιση για τη ζωή. Είμαι η μαμά τους, όχι φίλη τους. Ο Χρήστος και ο Ορφέας με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Τα παιδιά έρχονται σαν δάσκαλοι στους γονείς».

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασίλειου: Πως η παρουσιάστρια πήγε σε άλλο level, το απλό τζιν & το λευκό μπλουζάκι – Υπέροχο styling (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου - Τα γενέθλια της - Μεγαλώνει & ομορφαίνει η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος & Περιφερειάρχης Σύμβουλος - Που οφείλεται η καλή της φόρμα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ