Έλενα Ναθαναήλ: Η αντισυμβατική ηθοποιός με το βλέμμα που «μαγνητίζει» - Sexy με ροζ bikini για την ταινία «Το Λεβεντόπαιδο» (φωτό & βίντεο)

Μια από τις πιο απελευθερωμένες γυναίκες της Ελλάδας.

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή, elenasdiary_blog.

Η Έλενα Ναθαναήλ πιο όμορφη και κορμάρα από ποτέ στο διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας «Το Λεβεντόπαιδο» για την Finos Film το 1969. 

Στη μεγάλη οθόνη του ελληνικού κινηματογράφου καμιά δεν ήταν σαν εκείνη. 

Με την ιδιαίτερη ομορφιά και το βλέμμα που μαγνητίζει «έκλεβε» την καρδιά του κόσμου.

Στην φωτογραφία φοράει ένα ροζ μπικίνι και κοιτά την κάμερα στα μάτια!

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ναθαναήλ: Στην δεκαετία του ’60 με υπέροχο Emilio Pucci φόρεμα & ballet flats – Όταν η ηθοποιός ήταν το fashion icon της εποχής της (φωτό)

Η Έλενα Μακρή γράφει για την σπουδαία ηθοποιό:

Ασυνήθιστη και sophistiqué, η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαρτίου του 2008 σε ηλικία 61 ετών, κατάφερε να μην αναλωθεί στους κοινότoπους ρόλους αλλά να πλάσει τη δική της αινιγματική, σαγηνευτική φιγούρα, ενσαρκώνοντας έναν νέο, δυναμικό τύπο γυναίκας. 

Αυτόν που ήταν και στην πραγματική ζωή της. Απελευθερωμένη, μία από τις πρώτες ανύπαντρες μητέρες στην Ελλάδα, αντισυμβατική, ποτέ δεν κυνήγησε τη δημοσιότητα, ούτε επέτρεψε να γίνει θύμα της.

 «Ποτέ δεν ένιωσα σταρ, παρόλο που έζησα την εποχή του σταρ σίστεμ. Θυμάμαι ότι πήγαινα να ψωνίσω σε ένα μαγαζί στην Πανεπιστημίου, γέμιζε με κόσμο και με φυγάδευε η αστυνομία! Πρόλαβα τις μεγάλες πρεμιέρες στις ταινίες με τον πολύ κόσμο και την αστυνομία έξω από το σινεμά. Πολύ γοητευτικά πράγματα να τα θυμάσαι, αλλά δεν αναπολώ πράγματα. Σχέσεις αναπολώ

Διαβάστε ακόμα: Vintage Flashback: Όταν η Έλενα Ναθαναήλ συμπρωταγωνιστούσε με τον Γερμανό ηθοποιό Michael Maien - 16 χρόνια απουσίας ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ