Kevin Costner: Ο γόης του Χόλιγουντ μίλησε για το δύσκολο διαζύγιό του - «Δεν θα αφήσω τίποτα να "σκληρύνει" την καρδιά μου» - «Είμαι έτοιμος να ξανά ερωτευτώ»

ο ηθοποιός χώρισε από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ τον Μάιο του 2023 μετά από 18 χρόνια γάμου. 

Μπορεί ο αγαπημένος μας και πολυβραβευμένος ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ να διέψευσε τις φήμες για την σχέση του με την τραγουδίστρια Τζούελ, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να ξανά ερωτευτεί.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στο περιοδικό People και ανέφερε πως μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, είναι έτοιμος να φτιάξει ξανά τη ζωή του.

«Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να είναι ερωτευμένοι. Υπάρχει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα που συνδέεται με αυτό. Μπορεί να οριστεί και με διαφορετικό τρόπο, αλλά ναι, μου αρέσει η ιδέα του να ερωτευτώ», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως παρά τον δύσκολο χωρισμό του, «δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να "σκληρύνει" την καρδιά του».

Για την ιστορία, ο Κόστνερ χώρισε από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ τον Μάιο του 2023 μετά από 18 χρόνια γάμου. 

Το πρώην ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. 

Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ απάτησε τον ηθοποιό με τον τραπεζίτη τους, Τζος Κόνορ, πολύ καιρό πριν χωρίσουν.

Διαβάστε ακόμα: Kevin Costner: «Έβαλε» τέλος στις φήμες για την σχέση του με την όμορφη τραγουδίστρια Jewel – «Είναι ξεχωριστή & δεν θέλω να καταστραφεί η φιλία μας» (φωτό)

Πρόσφατα, ο ηθοποιός μίλησε σχετικά με τις φήμες ότι είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Τζούελ.

«Η Τζούελ και εγώ είμαστε φίλοι - δεν έχουμε βγει ποτέ ραντεβού», δήλωσε ο Κόστνερ στην εκπομπή «The Howard Stern Show». «Είναι ξεχωριστή και δεν θέλω αυτές οι φήμες να καταστρέψουν τη φιλία μας, γιατί αυτό είναι που έχουμε».

Διαβάτε ακόμα: Ο Κέβιν Κόστνερ αποθεώθηκε στις Κάννες! Τον χειροκροτούσαν επι 10 λεπτά - "Δεν θα το ξεχάσω ποτέ - Νιώθω ευλογημένος" (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ