Φρικτή κακοποίηση για μικρό γατάκι στη Θεσσαλονίκη: Της έκοψαν 3 από τα 4 πόδια - Το έκανε «άνθρωπος» λέει ο κτηνίατρος που τη φροντίζει (βίντεο)

Ο κτηνίατρος κατάλαβε μετά την εξέταση ότι τα τραύματα στο γατάκι είχαν προέλθει από ανθρώπινο χέρι

Φρικτή ήταν η εικόνα που αντίκρυσε κτηνίατρος στη Θεσσαλονίκη όταν είδε γατάκι να έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα πόδια του, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο προηγήθηκε κακοποίηση του ζώου.

Το γατάκι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Κυριάκου Αγαθαγγελίδη και στην αρχή ο γιατρός πίστεψε ότι το ζώο είχε υποστεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ωστόσο, μετά από την εξέταση, ο κ. Αγαθαγγελίδης κατάλαβε ότι κάποιος «άνθρωπος» είχε κόψει τα πόδια του άτυχου ζώου.

«Διαπίστωσα, όμως, ότι οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. Το σημείο της τομής ήταν ευθύ, τέτοιες τομές δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε με νυστέρι», δήλωσε ο Κυριάκος Αγαθαγγελίδης στον ALPHA.

Ο κ. Αγαθαγγελίδης συνέχισε τη σοκαριστική περιγραφή του, λέγοντας ότι: «Εκτιμώ ότι το γατί ήταν σε όρθια θέση όταν έγινε το περιστατικό. Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες. Έστειλα τις φωτογραφίες σε καθηγητές στο πανεπιστήμιο της Καρδίτσας και μου είπαν ότι είναι από ανθρώπινο χέρι».

Στη συνέχεια, ο κτηνίατρος μίλησε για την τωρινή κατάσταση του ζώου και πώς αυτό μπορεί να επιβιώσει με τα σοβαρά τραύματα που έχει υποστεί.

«Το σχέδιο είναι να του βάλουμε προσθετικά μέλη. Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να τον προστατεύσουμε από δευτερογενείς λοιμώξεις, τον υποβάλαμε χθες σε πολύωρο χειρουργείο, θα του κάνουμε και αξονική τομογραφία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οστά του», εξήγησε ο κτηνίατρος.


Το θετικό από αυτή τη φριχτή υπόθεση είναι ότι πολλοί έχουν δηλώσει τη διαθεσιμότητά τους να υιοθετήσουν το γατάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ