Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξεσπά: «Με παρουσιάζουν ως αδίστακτη που θέλει να “παγιδεύσει” τον Λύτρα» - «Θέλουν να με κακοποιήσουν ξανά» (βίντεο)

Το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ήθελαν τα κλειδιά της Porsche, μέσα στην οποία έγινε ο ξυλοδαρμός

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα κάνει λόγο μέσω ατόμου του στενού της περιβάλλοντος για ψέματα, αλλά και για προσπάθεια που γίνεται από το περιβάλλον του ποινικολόγου να την παρουσιάσουν ως «αδίστακτη» που θέλει να τον «παγιδεύσει» «να τον διαλύσει».

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, το οποίο «μπαινοβγαίνει πολύ συχνά στο σπίτι», όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η σύζυγος του προφυλακισμένου Απόστολου Λύτρα ξεσπά και κάνει λόγο για πολλά ψεματα που ακούστηκαν «για να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή».

Διαβάστε ακόμα: «Ούρλιαζα, παρακαλούσα να σταματήσει - Κατάπινα τα αίματα, ένιωθα ότι πνίγομαι»: Η φρίκη που έζησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στα χέρια του Απόστολου Λύτρα (βίντεο)

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είπε ότι κάποια άτομα από το περιβάλλον του ποινικολόγου σκόπιμα την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να «παγιδεύσει» τον Απόστολο Λύτρα, «να τον διαλύσει».

Διαβάστε ακόμα: «Τσακώθηκαν & άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης» - «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του» - Τι λέει για τον ξυλοδαρμό της νύφης του, ο πατέρας του Απ. Λύτρα (βίντεο)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.


Όπως λέει το πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον, αυτό που ήθελαν όταν μπήκαν στο σπίτι της δεν ήταν τα ρούχα και τα λεφτά, αλλά τα κλειδιά της Porsche, του αυτοκινήτου που έγινε η κακοποίησή της, και το οποίο είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι με όλα τα πειστήρια μέσα.

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Λύτρας: «Υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία» - «Η σύζυγος μου δεν αρνήθηκε ποτέ να δώσει τα πράγματα μου» – Η ανακοίνωση μέσα από την φυλακή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ