Ατύχημα για την πριγκίπισσα Άννα - "Υπέστη τραυματισμούς από άλογο" - Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ 

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση για τη Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, κάνει το γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Άννα είχε ένα ατύχημα με το άλογο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, η αδερφή του Βασιλιά Καρόλου έπεσε υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς και διάσειση μετά από περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park χθες το βράδυ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση γράφεται:

«Η πριγκίπισσα Άννα υπέστη ελαφρούς τραυματισμούς και διάσειση μετά από περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park χθες το βράδυ. Η Υψηλότητά της παραμένει στο Νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ για προληπτικούς λόγους για παρακολούθηση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα. Ο βασιλιάς έχει ενημερωθεί στενά και μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια στέλνει την αγάπη του και τις ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση».

Διαβάστε ακόμη: Γιατί η Βασίλισσα Camilla, η Πριγκίπισσα Anne & η Sara Ferguson ντύθηκαν στα «πράσινα»; - Ο συμβολισμός του χρώματος & το πως συνδέεται με τους ασθενείς Charles & Kate (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Άννα & Πριγκίπισσα Κέιτ: Οι 3 γυναίκες που θα αντικαταστήσουν τον ασθενή Βασιλιά Κάρολο μαζί με τον διάδοχο Γουίλιαμ

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Κωνσταντίνου: Η πριγκίπισσα Άννα & η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ - εκπροσώπησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ