Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Γιόρτασαν τα 3α γενέθλια των κοριτσιών τους στην Άνδρο – «3 μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου» (φωτό)

Το ζευγάρι έκανε “beach party” στις μικρούλες του αλά οικογενειακά.

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας Σάκης Τανιμανίδης με την σύζυγό του και influencer, Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν τα 3α γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους.

Οι δίδυμες κόρες του αγαπημένου ζευγαριού, Αριάνα και Φιλίππα, ήρθαν στον κόσμο πριν από 3 χρόνια, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Που τα γιόρτασαν;

Το ζευγάρι έκανε “beach party” στις μικρούλες του αλά οικογενειακά.

Πήγαν, λοιπόν όλοι μαζί την Άνδρο και δημοσίευσαν αμφότεροι στο Instagram, τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους στην παραλία, με παιχνίδια στην άμμο.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια: «Έχω νιώσει θυμό - Στην αρχή νομίζεις ότι είναι προσωπικό αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι όποιος προβάλλεται λαμβάνει κριτική» (βίντεο)

«Γίνατε κιόλας 3! Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! Χρόνια πολλά Φιλίππα & Αριάνα!», έγραψαν οι δύο υπερήφανοι γονείς στη λεζάντα της ανάρτησής τους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να τους στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για τις κόρες τους.

Για την ιστορία, το 2015 ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2018 στη Σίφνο. 

Στις 23 Ιουνίου 2021 γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ρομαντική βόλτα με style – Το απόλυτο λευκό mini summer dress με sneakers (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ