Travis Kelce: Αποκάλυψε την στιγμή που ερωτεύτηκε παράφορα της Taylor Swift – «Είναι το κορίτσι μου» - «Είμαι περήφανος γι' αυτή» (φωτό & βίντεο)

«Γνωρίζω ότι ό,τι κάνει γίνεται πρωτοσέλιδο».

Όλοι βλέπουμε το πόσο ερωτευμένοι είναι η δισεκατομμυριούχος Τέιλορ Σουίφτ και ο σύντροφός της και παίκτης του NFL, Τράβις Κέλσι.

Ο παίκτης του ράγκμπι αποκάλυψε σε συνέντευξή του, την στιγμή που ερωτεύτηκε την τραγουδίστρια.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast «Bussin' With The Boys», που κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο 34χρονος σταρ των Kansas City Chiefs ρωτήθηκε για το ειδύλλιό του με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα ιδιωτικά, αλλά ταυτόχρονα, δεν θέλω να κρύψω τίποτα», είπε ο Κέλσι. «Αυτό είναι το κορίτσι μου. Αυτή είναι η κυρία μου. Είμαι περήφανος γι' αυτό. Δεν κάθομαι σκεφτόμενος πώς να το ισορροπήσω, λέγοντας: "Πώς μπορώ να το κρατήσω κρυφό;". Απλά δεν θέλεις να αφήνεις τους πάντες να μπαίνουν στην προσωπική σου ζωή και να μπορούν να τη σχολιάζουν, γνωρίζοντας ότι ό,τι κάνει [σ.σ. η Σουίφτ] γίνεται πρωτοσέλιδο».

Και παρά το γεγονός ότι είναι παγκόσμια σταρ, η ικανότητα της Σουίφτ να παραμένει προσγειωμένη είναι αυτό που έκανε τον Κέλσι να την ερωτευτεί.

«Έχει πολύ καλή αυτογνωσία», μοιράστηκε. «Καταλαβαίνει τέτοιες καταστάσεις και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που άρχισα να την ερωτεύομαι, το πόσο γνήσια είναι μόνο με τους φίλους και την οικογένεια». «Μπορεί να γίνει τρελό για κάποιον με τόση προσοχή και εκείνη παραμένει τόσο χαλαρή και κουλ και μπορώ να το θαυμάσω σίγουρα», πρόσθεσε ο αθλητής του NFL.

Διαβάστε ακόμα: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Η Taylor Swift αχώριστη με τον σύντροφο της, Travis Kelce - Αγκαλιές & φιλιά μετά τον αγώνα (Φωτό)

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το περασμένο καλοκαίρι.

«Είναι μέσα στην τρέλα. Θέλει να είναι μέρος της ζωής μου. Θέλει να με υποστηρίζει και να κάνει τέτοια πράγματα. Πραγματικά με κέρδισε», σημείωσε ο Κέλσι και πρόσθεσε: «Και νομίζω ότι γι' αυτό άρχισα να την ερωτεύομαι πραγματικά. Απλά [βλέποντας] πόσο γνήσια είναι με τους φίλους και την οικογένεια».

Διαβάστε ακόμα: Super Bowl 2024: Tο ζευγάρι της χρονιάς, Taylor Swift & Travis Kelce – Το παθιασμένο φιλί τους - Η τραγουδίστρια πανηγύριζε έξαλλα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ