Του ζήτησε να χωρίσουν: Η 30χρονη δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό και συνάδελφό της - Τι λέει η εν διαστάσει σύζυγός του (βίντεο)

Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που φέρεται να κακοποίησε τη σύντροφό του

Η είδηση της ενδοοικογενειακής βίας του δημοσιογράφου της ΕΡΤ σε βάρος της 30χρονης συντρόφου της που επίσης εργάζεται στο ίδιο κανάλι φέρνει φέρνει στο φως και νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Σούπερ Κατερίνα" η 30χρονη φέρεται να του ζήτησε να χωρίσουν. Τότε ήταν που τη χτύπησε.

Όπως ανέφερε η 30χρονη, της είχε επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο και στο παρελθόν.

Η γυναίκα, επίσης συμβασιούχος ρεπόρτερ της ΕΡΤ, είναι σε κατάσταση σοκ τόσο από την επίθεση όσο και από την έκταση που πήρε η υπόθεση, ενώ βρίσκεται στο σπίτι της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε καυγάς, με τον συλληφθέντα να φέρεται να χτυπά πολύ άσχημα τη σύντροφό του, προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο.

Η 30χρονη δημοσιογράφος μετέβη στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύτηκε και έλαβε βεβαίωση για κατάγματα στο σαγόνι και τη μύτη. Σήμερα το μεσημέρι κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της στο ΑΤ Ομονοίας, κατόπιν παρότρυνσης των συναδέλφων της στην ΕΡΤ.

Της έστειλε μηνύματα σε απειλητικό ύφος

Χαρακτηριστικό του θράσους του δημοσιογράφου είναι ότι σήμερα προσπαθούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της ενώ της έστελνε μηνύματα σε απειλητικό ύφος προκαλώντας της φόβο.

Πατέρας δύο παιδιών

Ο δράστης είναι πατέρας δύο παιδιών, όμως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και διατηρούσε σχέση με την καταγγέλλουσα.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εκπομπή του Alpha.

Το πρωί της Τετάρτης ο δημοσιογράφος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θα καταθέσει και η εν διαστάσει σύζυγός του

Το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομονοίας να έχει κακοποιητικό παρελθόν εξετάζουν οι Αρχές. Στο πλαίσιο αυτό έχει κληθεί για κατάθεση η εν διαστάσει σύζυγός του, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κι αυτή έχει βιώσει ανάλογες συμπεριφορές, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ποινική του μεταχείριση.


Πληροφορίες από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" αναφέρουν ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά και κατά την εν διαστάσει συζύγου του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ