Ariana Grande: Το κορίτσι των 90 εκατομμυρίων δίσκων – Υπήρξε το παιδί θαύμα με την αγγελική φωνή & πρόσωπο (φωτό & βίντεο)

Η τραγουδίστρια με την πολυτάραχη προσωπική ζωή!

Η πολυτάλαντη Αριάνα Γκράντε κλείνει σήμερα τα 31 έτη. 

Όσο και να μην της φαίνεται, καθώς το αγγελικό της πρόσωπο είναι σχεδόν το ίδιο από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της ισχυεί!

Η Αριάνα είναι τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός. Θεωρείται ως pop είδωλο και μια σημαντική φιγούρα της ποπ μουσικής, είναι γνωστή για την τετραοκταβική φωνητική της ικανότητα και τη διατήρηση υψηλών νοτών. 

Η Γκράντε έχει λάβει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Brit, δύο Βραβεία Grammy, δύο βραβείων Billboard Music, τρία βραβεία American Music, εννέα βραβεία MTV Video Music και 35 παγκόσμια ρεκόρ Guinness. Η Rolling Stone την κατέταξε ανάμεσα στους μεγαλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών.

Η Γκράντε ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 15 ετών εμφανιζόμενη στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.

 Έγινε ευρέως γνωστή παίζοντας τον ρόλο της Cat Valentine στην τηλεοπτική σειρά Victorious (2010-2013).

Διαβάστε ακόμα: Ariana Grande και Demi Lovato παράτησαν τον μάνατζέρ τους Scooter Braun - Μυστήριο πίσω από την απόφασή τους - Το σκάνδαλο με την Taylor Swift

Το ντεμπούτο άλμπουμ της Γκράντε, Yours Truly (2013), ενσωμάτωσε στοιχεία Ρετρο-ποπ και R&B και συμπεριλάμβανε το επιτυχημένο σινγκλ "The Way". 

Αυτά είναι τα τραγούδια – σταθμοί που απογείωσαν την καριέρα της

  1. My Everything

  2. Dangerous Woman

  3. Thank u, Next

  4. Positions

  5. Eternal Sunshine 

πολυτάραχη προσωπική ζωή

Η ερωτική ζωή της Ariana Grande βρίσκεται στο προσκήνιο από τότε που ήταν μόλις έφηβη. 

Πιο πρόσφατα, αυτή και ο πρώην σύζυγός της Ντάλτον Γκόμεζ χώρισαν το 2023. Μετά από δύο χρόνια γάμου, αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Ιούλιο του 2023. 

Image

twitter

Λίγο μετά τον χωρισμό τους, αναφέρθηκε ότι η τραγουδίστρια των «Positions» ήταν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Wicked, Ethan Slater, ο οποίος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του Lilly Jay τον Ιούλιο.

Κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Πριν παντρευτεί, η Αριάνα έβγαινε γνωστούς celebrities όπως ο Big Sean και ο Mac Miller ενώ μάλιστα αρραβωνιάστηκε για λίγο και με τον Pete Davidson το 2018.

Μία από τις πρώτες σοβαρές σχέσεις της Αριάνα ήταν με τον ράπερ Big Sean. Επιβεβαίωσε το ειδύλλιό τους τον Οκτώβριο του 2014, αποκαλώντας τον «έναν από τους πιο καταπληκτικούς άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ωστόσο 8 μήνες αργότερα η σχέση τους έληξε.

Η Ariana και ο αείμνηστος ράπερ Mac Miller συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν συνεργάστηκαν στο single της "The Way" και συνέχισαν να βγαίνουν από το 2016 έως το 2018. 

Μέσα στο 2018 ο Mac Miller πέθανε από overdose ναρκωτικών, που θεωρήθηκε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον βραχύβιο αρραβώνα της Αριάνα με τον κωμικό του Pete Davidson; 

Image

twitter

Ενώ τα πράγματα φαίνονταν ευτυχισμένα για μερικούς μήνες, ακύρωσαν τον αρραβώνα τους τον Οκτώβριο του 2018.

Διαβάστε ακόμα: Ariana Grande: Όταν η τραγουδίστρια ένιωσε "άσχημη" - Είχα κάνει ένα σωρό fillers στα χείλη & μπότοξ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ