Celine Dion: Βίντεο που την δείχνει να περνά μια βασανιστική 10λεπτη κρίση – Οι εικόνες είναι σκληρές & σοκαριστικές

Οι αρμόδιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακουφίσουν τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της. 

Είναι γνωστό ότι η ταλαντούχα και πιο αγαπημένη τραγουδίστρια του κοινού, Σελίν Ντιον πάσχει από ένα πολύ σκληρό αυτοάνοσο, το Σύνδρομο του καθηλωμένου Ατόμου.

Τώρα η τραγουδίστρια άνοιξε την πόρτα της στο τηλεοπτικό συνεργείο του Amazon Prime για να καταγράψει την επώδυνη εμπειρία της από τη μάχη της με το Σύνδρομο αυτό.

Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές και μπορεί να κατανοήσει κάποιος τον πόνο που αισθάνεται η Σελίν Ντιόν.

Σε νέο απόσπασμα του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» προβλήθηκε βίντεο με τη μεγάλη σταρ να κλαίει από τον πόνο και μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της, να υπομένει μια βασανιστική δεκάλεπτη κρίση.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail

Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένη η Celine Dion στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της: «Ελπίζω να σας δω όλους πολύ σύντομα» - Καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές της (φωτό & βίντεο)

Η τραγουδίστρια φαίνεται να καταρρέει, την ώρα που οι αρμόδιοι επαγγελματίες προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακουφίσουν τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της. 

Την ίδια ώρα, με την άδειά της, ένα τηλεοπτικό συνεργείο κινηματογραφεί το παραπάνω.

Όπως δείχνει το βίντεο, της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πολλαπλών σπασμών σε πάσχοντες από τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή.

Διαβάστε ακόμα: Celine Dion: Έκρυβε ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου για 17 χρόνια - «To βάρος να λες ψέματα ήταν μεγάλο» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ