Νικολέττα Καρρά: Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφο της, Διονύση Παναγιωτάκη - Μαζί σε θεατρική παράσταση (φωτό)

Προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας

Σε μία σπάνια βραδινή εμφάνιση εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Νικολέττα Καρρά με τον σύντροφο της, Διονύση Παναγιωτάκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι παρευρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο και παρακολούθησε την παράσταση, "Η θάλασσα και ο γέρος".

Η παράσταση «Η θάλασσα κι ο γέρος» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Μαρλέν Καμίνκσι, είναι βασισμένη στο αριστούργημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ και θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι σε επιλεγμένα θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας.

Οι δύο τους προτιμούν να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό δίνουν το "παρών" σε επιλεκτικά events.

Ωστόσο, ήταν αρκετά φιλικοί και πόζαραν στα φλας των φωτογράφων με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση.

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε δημιουργήσει ένα ρομαντικό look με μαύρο floral φόρεμα γεμάτο πολύχρωμα άνθη σε maxi μήκος.

Διαβάστε ακόμη: Νικολέττα Καρρά: Μιλάει για την πιο δύσκολη τριετία της ζωής της - "Όλοι έχουμε ανάγκη ψυχολογικής βοήθειας από επαγγελματία" (βίντεο)

Απογείωσε την καλοκαιρινή της εμφάνιση με λευκή χιαστί τσάντα Miu Miu και πράσινα ιδιαίτερα σκουλαρίκια.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω δίνοντας έμφαση στο πρόσωπο της και στα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Νικολέττα Καρρά και ο Διονύσης Παναγιωτάκης, πρόεδρος Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια, -από τον Απρίλιο του 2020-, προσπαθώντας όσο μπορούν να είναι διακριτικοί.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ

Διαβάστε ακόμη: Νικολέττα Καρρά: ''Ήμουν 8 όταν έχασα τον μπαμπά & 23 όταν έχασα την μαμά - Έπρεπε να ζήσω, ήμουν απολύτως μόνη μου''

"Ο έρωτας είναι ένα μεγαλειώδες συναίσθημα. Προτιμώ να είμαι μόνη από το να έχω έναν σύντροφο που δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου και στα προσωπικά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά τον καθένα. Δεν έχω σκεφτεί να ξανά παντρευτώ άλλα μπορεί και να συμβεί. Η μητρότητα είναι στο μυαλό μου, έχω ακόμα λίγο περιθώριο. Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω" είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Καρρά σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ