Μαλού Κυριακοπούλου: «Είχα πάρει 26 κιλά - Έχω χασιμότο & φροντίζω να μην φέρνω το σώμα μου στα όριά του» (φωτό & βίντεο)

"Πιέστηκα και αγχώθηκα να τα χάσω γιατί είναι και τέτοια η φύση της δουλειάς μου", συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαλού Κυριακοπούλου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στο περιοδικό ΟΚ!.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και για το αυτοάνοσο, με το οποίο έχει διαγνωστεί, το χασιμότο.

H Μαλού Κυριακοπούλου είναι Ελληνίδα pop τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol το 2011.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Μαλού Κυριακοπούλου εξήγησε ότι: «Είχα πάρει 26 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Πιέστηκα και αγχώθηκα να τα χάσω γιατί είναι και τέτοια η φύση της δουλειάς μου. Μία γυναίκα σε μία περίοδο της ζωής της είναι φυσιολογικό να πάρει κιλά και δεν πρέπει να πιέζεται.

Κάποιες τα χάνουν πιο εύκολα και άλλες δυσκολεύονται. Εμένα μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια γιατί ίσως με απασχολούσε λόγω των ερεθισμάτων που είχα κι εγώ από την κοινωνία και των απαιτήσεων που μπορεί να είχαν κάποιοι άνθρωποι από εμένα. Ήταν λάθος που το έβλεπα έτσι».

Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Αποφάσισα ότι δεν μου αξίζει να το περνάω όλο αυτό κι αγάπησα περισσότερο το σώμα μου. Λόγω της μέσης μου που έχω ένα πρόβλημα, γυμνάζομαι συντηρητικά κάνοντας πιλάτες. Φροντίζω να μην φέρνω το σώμα μου στα όριά του και προσέχω τη διατροφή μου.


Έχω θυροειδή και τελευταία μου προέκυψε το αυτοάνοσο χασιμότο το οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις με φαρμακευτική αγωγή. Οπότε, πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου γιατί παίρνω πολύ εύκολα κιλά. Δεν τρώω πολλούς υδατάνθρακες, γιατί δεν μπορεί να τους μεταβολίσει ο οργανισμός μου».

Τι είναι η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο

Η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο είναι πάθηση που ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία νοσημάτων που λέγονται αυτοάνοσα νοσήματα. Η χρόνια λεμφοκυτταρική θυρεοειδίτιδα ή νόσος Χασιμότο αποτελεί την πιο συχνή μορφή μη ειδικής θυρεοειδίτιδας και την πιο συχνή αιτία υποθυρεοειδισμού και βρογχοκήλης. Προσβάλει εννέα φορές περισσότερο τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, με μεγαλύτερη όμως συχνότητα σε γυναίκες μέσης ηλικίας. Αρκετά συχνά υπάρχει οικογενής επίπτωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ