Sean Penn: "Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πια single - Δεσμεύομαι να μην ξαναπονέσω για το τέλος μίας σχέσης"

Η πολυτάραχη προσωπική του ζωή τον έχει στιγματίσει

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στους New York Times, o Sean Penn.

Ο 63χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για το πως βλέπει πλέον τον έρωτα και πως νιώθει που είναι single.

«Είμαι απλά ελεύθερος. Αν πρόκειται να είμαι σε μια σχέση, εξακολουθώ να νιώθω ελεύθερος άνθρωπος, αλλιώς δεν θα είμαι σε αυτή και δεν θα πληγώνομαι», ανέφερε ο Πεν. «Δεν αισθάνομαι ότι θα μου ραγίσει ξανά την καρδιά ο ρομαντισμός».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Sean Penn ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Μαντόνα από το 1985 έως το 1989.

Το 1996, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Ρόμπι Ράιτ, με την οποία έχει μια κόρη 33 χρονών, τη Φράνσις Πεν, και έναν γιο 30 χρονών, τον Χόπερ Τζακ Πεν.

Μετά το διαζύγιό τους το 2010, ο Πεν παντρεύτηκε την Αυστραλή ηθοποιό Λέιλα Τζορτζ το 2020.

Διαβάστε ακόμη: Σον Πεν: Σήμερα 63 ετών - Το κακό παιδί του Χόλιγουντ που αγαπούσαν οι γυναίκες - Μαντόνα, Σαρλίζ Θέρον & Ρόμπιν Ράιτ

Τον Οκτώβριο του 2021, η Τζορτζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και η διαδικασία οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022. Έβγαινε, επίσης, με τις Σαρλίζ Θερόν, Σκάρλετ Γιόχανσον και την ηθοποιό Όλγα Κοροτγιάγεβα.

Αναλογιζόμενος την ερωτική του ζωή, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θυμήθηκε περιπτώσεις όπου «το πρώτο πράγμα που βλέπω το πρωί είναι μάτια που αναρωτιούνται τι θα κάνω για να τα κάνω ευτυχισμένα εκείνη την ημέρα. Σπάνια ανταποκρίνονται».

«Σε έναν από τους γάμους μου, ο θόρυβος στο φόντο ήταν ένα [Real] Housewives of Beverly Hills ή ένα άλλο πράγμα που ονομάζεται Love Island. Χωρίς καν να βρίσκομαι στο δωμάτιο -δεν το λέω αυτό για να γίνω χαριτωμένος - πέθαινα. Ένιωθα την καρδιά μου, τον εγκέφαλό μου να συρρικνώνεται», είπε. «Ήταν μια επίθεση».

Διαβάστε ακόμη: Vintage story: Όταν η Μαντόνα παντρεύτηκε τον Σον Πεν - Το νυφικό του γάμου που κράτησε 4 χρόνια

Ο Πεν είπε στους New York Times ότι οι οι φίλες είναι «όμορφοι, υπέροχοι άνθρωποι, υπέροχες με τους συντρόφους τους ή υπέροχες μόνες τους», του έδειξαν ότι «οι σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι δραματικές ή εξαντλητικές».

Ο ηθοποιός δήλωσε στο δημοσίευμα ότι δεν αγαπά πλέον το δράμα στις ρομαντικές σχέσεις και προσπαθεί να το αποφεύγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ