Βασίλισσα Λετίσια: Φουστάνι με υπέροχη λεπτομέρεια "μέση σφηκοφωλιάς" - Θαμπό όμως το χρώμα

Επιλέγει ακόμη flat υποδήματα λόγω του ατυχήματος στο πόδι της

Ασταμάτητες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις της Βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας!

Η 51χρονη royal παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Βοήθειας κατά της Τοξικομανίας (Fundacion FAD Juventud), με το ρόλο της Επίτιμης Προέδρου του Ιδρύματος Νεολαίας FAD.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Netflix στο Tres Cantos.

Να τονίσουμε ότι η κύρια αποστολή του FAD είναι η πρόληψη της χρήσης ναρκωτικών και άλλων επικίνδυνων συμπεριφορών που εμποδίζουν ή εμποδίζουν την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη των εφήβων.

Για την περίσταση, η Queen μας προσάρμοσε το άψογο στυλ της και φυσικά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Φόρεσε, λοιπόν, ένα ιδιαίτερο φόρεμα με μέση "σφηκοφωλιά" και midi μήκος από το brand, Adolfo Domínguez, συνολικού κόστους €269.

Διαβάστε ακόμη: Grande δεξίωση για τα 10 χρόνια του Φελίπε στο θρόνο - Έλαμψε η βασίλισσα Λετίσια με χρυσή φούστα Massimo Dutti (φωτό)

Απογείωσε το κομψό της look με σατέν σανδάλια με λεπτά λουράκια αξίας, €450, από τη νέα κολεξιόν του Pedro Garcia και κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια που κόστισαν €27.

instagram @royalfashionpolice

Όπως καταλαβαίνετε, η Βασίλισσα Λετίσια ακόμη ταλαιπωρείται με το πόδι της, έπειτα από το ατύχημα που είχε κι εξακολουθεί να αποφεύγει τις ψηλοτάκουνες γόβες.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Γιατί ανησύχησαν όλοι, όταν την είδαν στην δεξίωση της Ολλανδίας; - Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας της… (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ