59χρονος χτυπήθηκε από κεραυνό, βρήκε τραγικό θάνατο: Είδε την καταιγίδα να έρχεται και έτρεξε στην παραλία να διώξει παιδιά που έπαιζαν - Συγκινεί η σύντροφός του (βίντεο)

«Ο κεραυνός διαπέρασε το σώμα του» λέει ο γιός του

Ο Πάτρικ Ντισπότο είναι ο ήρωας της ημέρας που με τη ζωή του έδωσε παιδιά που έπαιζαν σε παραλία στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο 59χρονος είδε την καταιγίδα να πλησιάζει στην παραλία και έτρεξε να προειδοποιήσει παιδιά που έπαιζαν. Αποφάσισε να πάει όταν διαπίστωσε ότι οι ναυαγοσώστες είχαν σχολάσει.

Συγκινεί η σύντροφός του

Η σύντροφός του, Ρουθ Φόσελ, μιλώντας στο News12 New Jersey είπε ότι επέστρεφαν στο αυτοκίνητό τους όταν είδε τα παιδιά στην παραλία. Της είπε ότι θα πήγαινε να τα προειδοποιήσει για την καταιγίδα, αν και εκείνη διαφωνούσε. «Του είπα: ''Δεν έχεις καμία δουλειά να πας''». «Εκείνος μου είπε: ''Απλώς, θα προειδοποιήσω αυτά τα παιδιά, γιατί ο ουρανός θα ανοίξει. Ένα λεπτό θα κάνω μόνο''».

Αφού βεβαιώθηκε ότι η σύντροφός του ήταν ασφαλής στο αυτοκίνητο, επέστρεψε στην παραλία με τα πόδια για να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους να απομακρυνθούν, προτού ξεσπάσει η καταιγίδα.

Η σύντροφός του, αφότου τον κάλεσε τρεις φορές χωρίς να λάβει απάντηση και ενώ είχαν περάσει περίπου 15 λεπτά, πήγε στην παραλία για να δει τι συμβαίνει. Και εκεί, είδε τον σύντροφό της στο έδαφος με άλλους γύρω του να προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Η Ρουθ του έκανε CPR μαζί με άλλους, αλλά ήταν ήδη νεκρός.


«Ο κεραυνός διαπέρασε το σώμα του»

Ο γιος του δήλωσε στο CBS New York πως του είπαν ότι ο πατέρας του πέθανε μετά από χτύπημα από κεραυνό. «Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, υπήρξε ένα χτύπημα κεραυνού όχι πολύ μακριά, το οποίο πιθανότατα χτύπησε την άμμο και η άμμος είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού» είπε. «Ο κεραυνός διαπέρασε το σώμα του» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ