«Με χαστούκισε, με έσπρωξε με τράβηξε από τα μαλλιά»: Τι κατέθεσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ - Πήγε σε safe house - «Θα σε θάψω ζωντανή» η απειλή στην εν διαστάσει σύζυγο (βίντεο)

Σε κατάσταση σοκ η 30χρονη δημοσιογράφος της ΕΡΤ που χτυπήθηκε από το σύντροφό της, επίσης δημοσιογράφο στην ΕΡΤ

«Με χαστούκισε, με έσπρωξε και με τράβηξε από τα μαλλιά». Αυτό υποστήριξε η 30χρονη δημοσιογράφος που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, επίσης δημοσιογράφο στην ΕΡΤ.

Στην κατάθεση που έδωσε η 30χρονη είπε σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ότι «πήγα στο ΚΑΤ και στη 01:18 τα ξημερώματα της Δευτέρας άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα ενώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο. Μου έλεγε ότι ήταν κάτω από το σπίτι μου και ότι θέλει να μου μιλήσει. Το απόγευμα της Δευτέρας στις 20:30 άρχισε να με καλεί στο τηλέφωνο, κάτι που μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία. Στις 23:00 το βράδυ επικοινώνησα με την εν διαστάσει σύζυγό του και με ενημέρωσε ότι κι αυτήν την απείλησε μέσω τηλεφώνου».

Διαβάστε ακόμα: Panic Button στην 30χρονη δημοσιογράφο που ξυλοκοπήθηκε από πρώην σύντροφο & συνάδελφό της στην ΕΡΤ: Το εγκατέστησαν και στην εν διαστάσει σύζυγο - Δέχθηκαν απειλές

Αμέσως μετά το νοσοκομείο, η δημοσιογράφος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, τονίζοντας ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.


Ο 45χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο: Η στιγμή που ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ οδηγείται στον εισαγγελέα - Φέρεται να ξυλοκόπησε την 30χρονη πρώην σύντροφό του

«Θα σε θάψω ζωντανή»: Ο δημοσιογράφος απείλησε και την πρώην σύζυγό του

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα με τον ξυλοδαρμό της δημοσιογράφου από τον σύντροφό της, επίσης δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού», ο δημοσιογράφος, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, απείλησε και τη σύζυγό του λέγοντάς τη χαρακτηριστικά: «θα σε θάψω ζωντανή»

«Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. η φράση ήταν “θα σε θάψω ζωντανή”. Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα» είπε η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου.

Διαβάστε ακόμα: Του ζήτησε να χωρίσουν: Η 30χρονη δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό και συνάδελφό της - Τι λέει η εν διαστάσει σύζυγός του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ