Ο Ρώσος Ντορόνιν, πρώην της Ναόμι Κάμπελ, τρελά ερωτευμένος με 30αρα topmodel: Το πάρτυ «1000 +1 νύχτες» στο Μαρακές για τα γενέθλια της (φωτό & βίντεο)

Πολλή χλιδή, πολύ ποτό, πολύς χορός και κέφι!

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το πάρτι της χρονιάς ήταν αυτό του top model Κριστίνα Ρομάνοβα, σχεδιασμένο με πολλή λεπτομέρεια από τον σύντροφό της και Ρώσο ολιγάρχη Βλάντισλαβ Ντορόνιν.

Ο Βλάντισλαβ Ντορόνιν είναι ένας 61χρονος Ρώσος δισεκατομμυριούχος και διευθύνοντας σύμβουλος των πολυτελών θερέτρων Aman και πρώην του supermodel Ναόμι Κάμπελ.

Ο ολιγάρχης με την Ρομάνοβα είναι ζευγάρι από το 2015 και έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά.

Το theme του μεγάλου πάρτι ήταν βγαλμένο από «1000 και μία νύχτες».

Τα σκηνικά ήταν λαμπερά το λιγότερο, πολλή χλιδή, πολύ ποτό, πολύς χορός και κέφι!

Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, να μεταφέρεται από αρκετούς άντρες με μαύρες κάπες σε ένα χρυσό φορείο, σαν αρχαία βασίλισσα.

Διαβάστε ακόμα: Ντορόνιν: Ο γόης πρώην της Ναόμι & ιδιοκτήτης των Aman απέκτησε το σπίτι των ονείρων του σε σχέδια της Zaha Hadid (ΦΩΤΟ)

Η Κριστίνα Αγκιλέρα ταξίδεψε μέχρι το Μαρακές για να τραγουδήσει στα φαντασμαγορικά 30ά γενέθλια της Κριστίνα Ρομάνοβα.

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα social media, η Ρομάνοβα εμφανίζεται να κόβει μια τεράστια πολυώροφη λευκή τούρτα με φιόγκους.

Η εορτάζουσα  κάθε μέρα των εορτασμών άλλαζέ και δυο με τρία looks.

Όλα τα looks αποκαλυπτικά με την εκπληκτική σιλουέτα της να "κλέβει" την παράσταση.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η πρώην σύντροφος του Βενσάν Κασέλ, Τίνα Κουνάκεϊ, η πρώην τενίστρια Μαρία Σαράποβα, η σύζυγος του Ίντρις Έλμπα, Σαμπρίνα κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες:

Το πιο φαντασμαγορικό πάρτι ever!

Πως σας φάνηκε;

Διαβάστε ακόμα: Ολόιδια με την Ναόμι Κάμπελ αλλά νεότερη η νέα μαύρη καλλονή που συνοδεύει τον Ρώσο ολιγάρχη Βλαντιμίρ Ντορονίν μετά τον χωρισμό του με την Ναόμι! (φωτογραφίες)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ