Kitty Spencer: Αθηνά βάφτισε την κόρη της, η ανηψιά της αείμνηστης Πριγκήπισσας Diana - Το τρυφερό ενσταντανέ

Ξετρελάθηκαν οι fans με το ελληνικό όνομα

H Kitty Spencer αποκάλυψε το όνομα της κορούλας της!

Η κόρη του Charles, αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μοιράστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένα τρυφερό ενσταντανέ με τους 713 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram, μέσα από το οποίο αποκαλύπτει το όνομα της μικρής.

Η 33χρονη πόζαρε στο φακό της Susheel Schroeder, απαθανατίζοντας την να φιλάει γλυκά το χαριτωμένο πλασματάκι της στο μάγουλο.

Για τη συγκινητική φωτογράφιση, το μοντέλο έδειχνε σικάτο φορώντας ένα δαντελένιο τοπ και ένα ψηλόμεσο τζιν.

"Η Αθηνά βλέποντας τον κόσμο", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της συμπληρώνοντας μία καρδούλα.

Φυσικά, όλοι οι fans της ξετρελάθηκαν με αυτό το ελληνικό όνομα και αμέσως έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο πολύ τους άρεσε αυτή η επιλογή.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Lady Kitty Spencer ανακοίνωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της Michael Lewis καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Μάρτιο, την Ημέρα της Μητέρας, καθώς μοιράστηκε ένα όμορφο κλικ της βόλτας της σε μια παραλία.

Διαβάστε ακόμη: Η καλλονή ανηψιά της Νταϊάνα, Kitty Spencer μας παρουσιάζει τον αδερφό της Samuel - Μοιάζει εκπληκτικά στην αείμνηστη πριγκίπισσα θεία του (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Kitty Spencer: Η ανιψιά της Νταϊάνα & πρέσβειρα των Dolce & Gabbana με υπέροχα ρούχα, τσάντες & μπιζού του οίκου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ