Πριγκίπισσα Κέιτ: Θα τη δούμε στο τουρνουά τένις του Wimbledon; Το τελευταίο update από τους royal experts

Δίνει το "παρών" κάθε χρόνο

Έπειτα από έξι μήνες αποχής από τα βασιλικά της καθήκοντα και τις δημόσιες εμφανίσεις η πριγκίπισσα Κέιτ, παρευρέθηκε στο Trooping the Colour.

Λόγω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον έχει αποσυρθεί από τα φώτα και προσπαθεί να ξεκουράζεται κατά τη διάρκεια των θεραπειών της.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Kate: Οι οδηγίες που έδωσε στα πριγκιπόπουλα της, για το “Trooping The Color” – Ποιος δεν τις ακολούθησε (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Kate: Πως σχολιάζουν οι ειδικοί αναλυτές την γλώσσα του σώματός της - «Ενδόμυχα, θέλει να κάνει τους ανθρώπους περήφανους, αλλά νιώθει & αμηχανία»

Ωστόσο, τα ερωτήματα δεν σταμάτησαν -άλλωστε πως να σταματήσουν, αφού η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ αποτελεί μία από τις πιο οικείες και συμπαθητικές royal φιγούρες για το κοινό και τον κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο-, και οι fans τώρα αναρωτιούνται πότε θα την ξαναδούν.

«Η θεραπεία της είναι σε εξέλιξη και θα είναι για τους επόμενους μήνες, αλλά καταλαβαίνω ότι θα ήθελε να επισκεφτεί το τουρνουά τένις του Wimbledon - είναι προστάτιδα - εάν το θέλει», είπε η royal expert Emily Andrews στο περιοδικό Grazia.

Η Andrews πρόσθεσε ότι η Κέιτ Μίντλετον βιώνει «καλές και κακές μέρες» καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Ακόμη, η royal expert Hilary Fordwich είπε στο Fox: «Ο επόμενος στόχος της είναι… να παρακολουθήσει το πρωτάθλημα Wimbledon στο All England Law Tennis Club που ξεκινά την 1η Ιουλίου».

«Ως η πιο ένθερμη φαν του τένις και προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club, συνήθως παρευρίσκεται στο Royal Box για να παρακολουθήσει τους περισσότερους σημαντικούς αγώνες, μοιράζοντας αργότερα τρόπαια στους νικητές», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε εδώ την περσινή εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο τουρνουά:

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Πρόεδρος του All England Club - που φιλοξενεί το ετήσιο τουρνουά - μίλησε για τις εικασίες σχετικά με την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον.

«Η προτεραιότητά μας είναι ξεκάθαρα ότι η προστάτιδα μας έχει το χρόνο να αναρρώσει και σίγουρα δεν πρόκειται να ασκήσουμε πρόσθετη πίεση στην ανάρρωσή της κάνοντας εικασίες για τη συμμετοχή της στο φετινό Πρωτάθλημα», δήλωσε η Deborah Jevans σε μια ενημέρωση.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Με πράσινο midi φόρεμα έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Ασορτί σκουλαρίκια & εξαιρετικό στιλ για τη μοναδική royal (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Υπέροχη στον τελικό του Wimbledon - Με lime σιφόν φόρεμα, η απόχρωση που έκανε τάση η αγαπημένη royal (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ