ΠΑΣΟΚ- Άλλος με τη βάρκα μας; Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλης Κατρίνης, 4η & 5ος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος (βίντεο)

«Στόχος μου μία πρόταση ρήξης και ελπίδας» λέει στην ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Κατρίνης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ο Μιχάλης Κατρίνης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά τους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Είναι 5ος υποψήφιος μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο, χθες και τη Μιλένα Αποστολάκη, λίγη ώρα νωρίτερα σήμερα.

Οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί, στις 13 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα: 20+1 φωτό από τη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ: Τρεις υποψήφιοι, προς το παρόν Ανδρουλάκης, Δούκας, Γερουλάνος - Τα στρατόπεδα

Διαβάστε ακόμα: Μιλένα Αποστολάκη: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή - Θέτω τις δυνάμεις μου ως υποψήφια για την ηγεσία» - Είναι η 4η υποψηφιότητα για το ΠΑΣΟΚ (βίντεο)


Η δήλωση του Μιχάλη Κατρίνη:

Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει. Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας.

Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.

Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση.

Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών.

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Μπακογιάννης: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» - Βολές κατά Χάρη Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων, «δεν είναι πάρεργο δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ