Ζέτα Δούκα: Η "Ντόννα" στο δικαστικό θρίλερ «Η Ετυμηγορία» - Όταν ο αλκοολικός δικηγόρος δικαιώνει τη νεαρή πελάτισσα του (φωτό)

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας εγκαίρως

Τα νέα της επαγγελματικά σχέδια μας αποκαλύπτει η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) στο instagram της μερικά στιγμιότυπα από τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Τη βλέπουμε να έχει μεταμορφωθεί φορώντας μία ξανθιά περούκα, nude καμπαρντίνα και μαντήλι με γεωμετρικά prints.

"Να σας συστήσω τη «Ντόννα», που θα με ακολουθεί από 19/10 στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με το δικαστικό θρίλερ «Η Ετυμηγορία», που πιο επίκαιρο δεν θα μπορούσε να είναι…

Σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζουλια, με τον Γρηγόρη Βαλτινό και πλήθος άλλων υπέροχων συναδέλφων, σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

• Στα ταμεία του Θεάτρου (Πειραιώς 254, Ταύρος 177 78)
• Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: theverdict.theatron254.gr
• Τηλεφωνικά, στο 212 254 0300
Ομαδικές κρατήσεις άνω των 20 ατόμων:
Τμήμα Κρατήσεων και Εισιτηρίων «Ελληνικού Κόσμου»: Κ. 698 254 0015,
Τ. 212 254 0300, e-mail: tameio@hellenic-cosmos.gr

Λίγα λόγια για το έργο:

Το επίκαιρο θέμα στις μέρες μας, της απονομής δικαιοσύνης, πραγματεύεται η πολυεπίπεδη ιστορία της Ετυμηγορίας. Ο Φρανκ Γκάλβιν, ένας ξεπεσμένος αλκοολικός δικηγόρος, αναλαμβάνει να δικαιώσει τη νεαρή πελάτισσά του, Ντέμπορα Κέιτ, που πέφτει σε κώμα από ιατρικό λάθος στο νοσοκομείο της καθολικής εκκλησίας «Αγία Αικατερίνη» στη Βοστώνη. Εναγόμενοι στην υπόθεση είναι οι μεγαλογιατροί του νοσοκομείου, τους οποίους εκπροσωπεί ο αδίστακτος ισχυρός δικηγόρος Εντ Κονκάννον. Η αναζήτηση της αλήθειας και η ηθική δικαίωση του θύματος περνά μέσα από πολλά εμπόδια και ανατροπές. Ο Φρανκ Γκάλβιν θα τα βάλει με τη φαιδρότητα των θεσμών και την υποκρισία των ισχυρών. Η Ντέμπορα Κέιτ θα γίνει η αφετηρία μιας άλλης σχέσης με τον εαυτό του και την ουσία της ζωής του. Η ιστορία της Ετυμηγορίας δεν είναι άλλη από τη σύγκρουση του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας και της ανθρώπινης μονάδας που παλεύει με εντιμότητα και αξιοπρέπεια για έναν πιο δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο.
Η ταινία «Η Ετυμηγορία» (“The Verdict”, 1982) του Σίντνεϊ Λουμέτ με πρωταγωνιστή τον Πολ Νιούμαν, έχει αποσπάσει πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ και πέντε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, ενώ το έργο έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στη σκηνή του παγκόσμιου θεάτρου, με θετικές κριτικές και σχόλια από το κοινό και τους κριτικούς.

Παραγωγή:

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού & Θέασις Δράσεις Πολιτισμού

Ο κόσμος φαίνεται από τώρα να έχει ενθουσιαστεί και να ανυπομονεί να δει από κοντά αυτό το εμβληματικό έργο.

Διαβάστε ακόμη: Ο θαυμασμός της Ζέτας Δούκα για τις γυναίκες - "Αξίζουμε μόνο σεβασμό και ουσιαστική ισότητα - Μία αγκαλιά σε όλες μας" (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Δούκα: "Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη αλλαγή στη ζωή του παιδιού" - όταν πήραν διαζύγιο οι δικοί μου Προσπάθησα για , να μην με πονάει τόσο πολύ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ