Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει με φόντο την Ακρόπολη - Κομψή στα λευκά με ακαταμάχητη γοητεία (φωτό)

Λίγο πριν εμφανιστεί στην Επίδαυρο ως Κλυταιμνήστρα

Η Μαρία Ναυπλιώτου μας χάρισε μία μοναδική φωτογράφιση που θα συζητηθεί!

Η δημοφιλής ηθοποιός πόζαρε με φόντο την Ακρόπολη στο @thedolliacropolis.

Φόρεσε ένα καταπληκτικό λευκό σύνολο από albertaferretti, το οποίο αναδείκνυε άψογα την ακαταμάχητη γοητεία της.

Τα κοσμήματα της είναι από το δημοφιλές brand, Zolotas, ενώ τα πέδιλα από Aquazzura.

Λίγο πριν εμφανιστεί στην Επίδαυρο ως Κλυταιμνήστρα, μιλάει αποκλειστικά στο Harpers Bazaar και στην Κατερίνα Ανέστη.

Σχετικά με την παράσταση είπε:

"Μου άρεσε πάρα πολύ, το έβλεπα πριν αρχίσω να συμμετέχω κι εγώ. Το λάτρευα γιατί παίζουν όλοι καταπληκτικά, αλλά εκεί γνώρισα και τον υπαίτιο όλης της κατάστασης, τον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο, έναν άνθρωπο εκπληκτικό. Περνάμε ζάχαρη, έχουμε όλοι καταπληκτική επικοινωνία και χημεία" λέει και δείχνει πραγματικά χορτάτη, ξέγνοιαστη.

"Όταν μπήκα στον χώρο, συμμετείχα στο σίριαλ "Αίθουσα του Θρόνου”. Έγινε χαμός. Άρχισα να έχω βροχή από προτάσεις για να κάνω διαφημίσεις, να παίξω σε σίριαλ. Εγώ, όμως, δεν έκανα τίποτα από αυτά, πήγα στο Εθνικό Θέατρο γιατί ήθελα να εκπαιδευτώ και να παίξω στην Επίδαυρο. Έλεγα συνέχεια "όχι” σε αυτές τις προτάσεις. Με κοιτούσαν περίεργα. Επιθυμούσα τόσο πολύ, όμως, να κάνω στο θέατρο αυτά που έκανα, που δε θεωρούσα ότι θυσιάζω κάτι. Αυτή είναι η τύχη".

Σχετικά με τη θέση της γυναίκας ανέφερε:

"Γιατί δε σηκώνεσαι να πας να ψηφίσεις; Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης" λέει. "Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι, όμως δε γίνεται να απαξιώνεις την πολιτική σε αυτό τον βαθμό. Ψήφισε, κατακεραύνωσε, μόνο έτσι μπορούν να έρθουν οι λύσεις". Μένει για λίγο σκεπτική. "Κάνουμε ένα βήμα μπροστά και πέντε πίσω. Είναι ανησυχητικό να συζητάμε σήμερα για το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της. Είναι ανησυχητικό να ωθείς τόσες γυναίκες σε τρόπους που μπορεί να είναι μοιραίοι για τη ζωή τους. Είδα ένα απόσπασμα από την ομιλία της βραβευμένης συγγραφέα Fran Lebowitz στη Στέγη και έλεγε ότι, αν οι άνδρες μπορούσαν να κάνουν παιδιά, τότε δε θα υπήρχε γειτονιά χωρίς κέντρα αμβλώσεων, σαν τα μπαρμπέρικα"

Διαβάστε ακόμη: Σία Κοσιώνη - Μαρία Ναυπλιώτου: Maxi satin πριγκιπικό φόρεμα η παρουσιάστρια & total black η ηθοποιός - Mούσες της Vogue στα 5α γενέθλια του περιοδικού (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Το αισιόδοξο μήνυμα της Μαρίας Ναυπλιώτου για το 2024 - Υγεία, αγάπη & όμορφα νέα ζητάει η ηθοποιός! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ