Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Με το σκάφος τους στην Μύκονο – Με Γαλλιδούλα έμοιαζε η παρουσιάστρια – Το διαφανές παρεό & το ψάθινο καπέλο (φωτό)

Με τους αγαπημένους τοςυ φίλους ταξίδεψαν δια θαλάσσης.

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης περνούν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους στον αγαπημένο τους νησί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, να επιβιβάζονται σε σκάφος μαζί με την παρέα τους, για να κάνουν μια βόλτα δια θαλάσσης στην Μύκονο. 

Η παρουσιάστρια έμοιαζε με Γαλλίδουλά!

Με ένα ψάθινο καπέλο, ροζ μπικίνι και μαύρο διάφανο και αέρινο παρεό, η Δούκισσα Νομικού περίμενε στο σκάφος τον σύζυγό της.

nomikoy_mikonos

theodoridismikonosnomik_oy

Διαβάστε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού μας "συστήνεται" ως Grace Kelly - Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις Κάννες & η ομοιότητα με την αείμνηστη πριγκίπισσα

Από την άλλη ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Θεοδωρίδης φορούσε μια απλή μπλούζα με ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι.

nomikou23

nomikou2

 NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι 10 μαζί και 7 παντρεμένοι και έχουν δύο παιδιά: τον Σάββα (γενν. 25 Μαρτίου 2018) και την Αναστασία (γενν. 26 Σεπτεμβρίου 2019).

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε την επέτειο γάμου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη – «Χρόνια μας πολλά μωρό μου! - 7 χρόνια η γυναίκα σου, 10 χρόνια το κορίτσι σου»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ