Ποιος είναι ο William Baker; - Ο συνοδός της Kylie Minogue στην Μύκονο – Ο στυλίστας, σχεδιαστής μόδας & θεολόγος είναι αχώριστος με την μικροσκοπική σταρ (φωτό)

Απολαμβάνουν το καφεδάκι τους!

δημοφιλής τραγουδίστρια Kylie Minogue συνεχίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και πιο συγκεκριμένα στο αγαπημένο της νησί.

Ο φακός την απαθανάτισε να πίνει το καφεδάκι της στην χώρα της Μυκόνου με τον αγαπημένο της φίλο και σχεδιαστή μόδας William Baker.

Αφού τελειώσουν το πρωινό τους οδεύουν προς το λιμάνι, όπου τους περιμένει ένα σκαφάκι για να τους πάει βόλτα από παραλία σε παραλία.

Διαβάστε ακόμα: Madonna & Kylie Minogue σε ένα υπερθέαμα! Ξεσήκωσαν το πλήθος τραγουδώντας μαζί το θρυλικό τραγούδι «I Will Survive» (βίντεο)

Ποιος είναι, λοιπόν, ο William Baker;

Ο William Baker (γεννημένος το 1973) είναι σχεδιαστής μόδας, δημοσιογράφος μόδας, στυλίστας, συγγραφέας, θεολόγος και θεατρικός σκηνοθέτης, γνωστός για την φιλία του με τη μουσικό Kylie Minogue.

Διαβάστε ακόμα: Kylie Minogue: Ποιο ελληνικό νησί επέλεξε η superstar για να περάσει τις διακοπές της – Απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα με θέα την θάλασσα (βίντεο) 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ