Σπάνια εμφάνιση Γιώργου Θεοφάνους με την σύζυγο του, Βίλλυ - Αγκαλιασμένοι στην συναυλία του Sting! (φωτό)

Παρευρέθηκαν στο θεαματικό show

Ladies and gentlemen, ο Sting επέστρεψε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με μια καθηλωτική συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για δύο show αντάξια της φήμης του, στη σκιά της Ακρόπολης!

Ο Sting, συνοδευόμενος από μια εκρηκτική ροκ μπάντα, πρόσφερε στις 5 και 6/7 μια ενθουσιώδη και δυναμική εμφάνιση, παρουσιάζοντας τα πιο αγαπημένα του τραγούδια κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης του καριέρας τόσο ως μέλος των The Police όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

Το setlist της περιοδείας περιλάμβανε διαχρονικά και πλέον κλασικά τραγούδια όπως τα "Fields of Gold", "Roxanne", "Every Breath You Take", "Message in a Bottle", μεταξύ πολλών άλλων από τα εμβληματικά του τραγούδια.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Sting έχουν αποθεωθεί ως "μαθήματα μαεστρίας" από την εφημερίδα The Times (UK), με τον ίδιο να χαρακτηρίζεται ως "σπουδαίος" από την The Guardian για την υπέροχη ποπ περσόνα του.

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" το μεγάλο αυτό γεγονός του καλοκαιριού!

Μεταξύ άλλων ο φακός εντόπισε και τον Γιώργο Θεοφάνους σε μία σπάνια εμφάνιση με την σύζυγο του, Βίλλυ.

Το ζευγάρι περπατούσε αγκαλιασμένο με casual σικ look.

Ο γνωστός συνθέτης πόνταρε σε total black σύνολο με λευκή μπλούζα από μέσα, ενώ η Βίλλυ έδειχνε κούκλα μέσα στο ανοιχτόχρωμο σετ της με καλοκαιρινά prints.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο τους μετρούν 16 χρόνια κοινής πορείας, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: Αγαπημένα ζευγάρια στο θέατρο: Η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη - Ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του Βίλλυ (φωτό)

Βίλλυ Θεοφάνους

«Της έκανα πρόταση γάμου πάνω σε μια γέφυρα στη Φλωρεντία. Και μου λέει: Εγώ θα σου πω ναι, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος. Μας το έστειλε ο Θεός το παιδί», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο συνθέτης μιλώντας για την σύζυγό του.

θεοφανους

Βίλλυ Θεοφάνους

Τα τρία παιδιά τους (Εμμανουήλ, Ειρήνη Ευγενία και Κύρα) είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν και όλοι μαζί ζουν διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στους επώνυμους ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Ελένη Δουνδουλάκη, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και η Κοραλία Σωτηριάδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ