Αλίκα Σμιντ: Συγκινημένη η ομορφότερη αθλήτρια του κόσμου – Έμαθε ότι θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες & δάκρυσε (φωτό & βίντεο)

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», γράφει 

Η καλλονή Αλίκα Σμιντ ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η δρομέας που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο, μοιράστηκε με του followers της, την συγκινητική στιγμή που έμαθε ότι θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες Παρίσι 2024.

«Όταν λαμβάνεις το τηλεφώνημα ότι βρίσκεσαι στην ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» έγραψε η Σμιντ στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στο TikTok.

Στο βίντεο φαίνεται η καλλονή αθλήτρια να σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο.

 «Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Σε λιγότερο από έναν μήνα, θα είμαι στο Παρίσι για να δημιουργήσω αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Αυτή η σκέψη ήταν το καθημερινό κίνητρό μου για πολλά χρόνια, θυμίζοντας μου γιατί είναι σημαντικό να μην τα παρατάς ποτέ» έγραψε η Σμιντ.

Στην ίδια ανάρτηση η δρομέας ευχαρίστησε τους δικούς της ανθρώπους και την ομάδα της «που πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν στο ταξίδι μου ως αθλήτρια».

Διαβάστε ακόμα: Αλίκα Σμιντ: H πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο φεύγει για....τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Μόλις 22 ετών & fitness coach της Μπορούσια Ντόρτμουντ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr