Η εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά «Νάνσυ» με τα πανάκριβα ρολόγια και ρούχα: Ποια είναι η φερόμενη ως εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών - Έκρυβε χρήματα ακόμα και σε γλάστρες (βίντεο)

Η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών στον Δήμο Αθηναίων, συστηνόταν ως «διεκπεραιώτρια».

Στον εισαγγελέα βρίσκονται από χθες και απολογούνται οι 14 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβίασης καταστημάτων και ξενοδοχείων στον Δήμος Αθηναίων με εμπλεκόμενος εκτός από υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομία, και άλλοι από το υπουργείο πολιτισμού.

Επικεφαλής του κυκλώματος των εκβιαστών σύμφωνα με τις αρχές φέρετε να είναι η  «Νάνσυ», η οποία έχει συλληφθεί και αναμένεται να απολογηθεί την σήμερα.

Η περιβόητη «Νάνσυ», που «έτρεχε» το κύκλωμα των εκβιαστών και κατηγορείται ως αρχηγός του, περιγράφεται από ανθρώπους που βρέθηκαν τετ-α-τετ μαζί της ως ψηλή και εντυπωσιακή γυναίκα, που συστηνόταν ως «διεκπεραιώτρια».

Σύμφωνα με το «Star», όμως, κανείς από αυτούς δεν μπορούσε να προσδιορίσει το επάγγελμά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ψευδώς δηλωμένη σε συμβουλευτική εταιρεία για να φαίνεται ότι έχει εισόδημα και ότι είναι ασφαλισμένη.

Διαβάστε ακόμα: «Της έχω δώσει πάνω από 120.000 ευρώ»: Επιχειρηματίας καταγγέλλει την «Νάνσυ», αρχηγό του κυκλώματος - Ποια είναι η 43χρονη - Έχει συλληφθεί δύο φορές (βίντεο)

Όσοι τη συναντούσαν έβλεπαν μια γυναίκα πάντα περιποιημένη, που φορούσε ακριβά ρούχα, είχε πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, ενώ μιλούσε πάντα με πολύ επιτηδευμένο ύφος. 

Στην κατοχή της βρέθηκαν 25 ρολόγια μεταξύ των οποίων και ένα που κόστιζε 7.000 ευρώ. 

Την ώρα της σύλληψής της πάνω της είχε 2.000 ευρώ, χωρισμένα σε φακέλους.

Σε έρευνα που έγινε σπίτι της βρέθηκαν λεφτά ακόμα και σε γλάστρες. Eντοπίστηκαν χιλιάδες ευρώ, χωρισμένα σε «ματσάκια», τα οποία τα έκρυβε σε σακούλες με περιοδικά, στις γλάστρες του μπαλκονιού και σε τρύπες μέσα στα έπιπλα. Στους αστυνομικούς είπε ότι ανήκουν στη κόρη της, η οποία τα απέκτησε νόμιμα


Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού που εκβίαζε καταστηματάρχες: Ο ρόλος της στο κύκλωμα – Η πιο ακριβοπληρωμένη, 10.000 ευρώ για μία «υπογραφή» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ