Στη φυλακή ο 33χρονος γιος του Νίκολας Κέιτζ: Επιτέθηκε και χτύπησε τη μαμά του – Τον έβγαλε με εγγύηση ο διάσημος πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Ο Ουέστον Κέιτζ συνελήφθη λίγες εβδομάδες αφότου η μητέρα του, η ηθοποιός Κριστίνα Φούλτον, 57 ετών, εντοπίστηκε με έντονες μελανιές στο πρόσωπό

Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ, Ουέστον, 33 ετών, συνελήφθη επειδή φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του κατά τη διάρκεια κρίσης ψυχικής υγείας.

Ο Ουέστον συνελήφθη την Τετάρτη στο Λος Άντζελες, λίγες εβδομάδες αφότου η μητέρα του, η ηθοποιός Κριστίνα Φούλτον, 57 ετών, εντοπίστηκε με έντονες μελανιές στο πρόσωπό της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Ουέστον, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 15.000 δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Nicolas Cage: Αυτή είναι η Γιαπωνέζα 5η σύζυγός του - μοντέλο μόλις 26 ετών! - ποιες ήταν οι άλλες 4 γυναίκες του (φωτό & βίντεο)

Ο πατέρας του, Νίκολας Κέιτζ, πιστεύεται ότι πλήρωσε για να βγάλει τον γιο του από τη φυλακή, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Διαβάστε ακόμα: Weston Cage: Ο γιός του Nicolas Cage κατηγορείται ότι κακοποίησε την μητέρα του – Η καημένη είχε μαυρισμένο μάτι & πολλές μελανιές (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ