Λάμψη και γοητεία στο Λευκό Οίκο: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα στο επίσημο δείπνο του Τζο Μπάιντεν – Blue black μπλούζα & περίτεχνο κόσμημα Λαλαούνη, ασορτί η γραβάτα του πρωθυπουργού (φωτό)

Το outfit  του Ελληνικού πρωθυπουργικού ζεύγους στο δείπνο στο Λευκό Οίκο

Στον Λευκό Οίκο και στο επίσημο δείπνο του Τζο Μπάιντεν, βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη φόρεσε μία μπλούζα blu black και έναν περίτεχνο κόσμημα Λαλαούνη, τον "δεσμό", με τον πρωθυπουργό να φορά ασορτί γραβάτα με τη μπλούζα της συζύγου του.

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος & Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην Ουάσινγκτον για επετειακή εκδήλωση του ΝΑΤΟ - Το κομψό office look της συζύγου του πρωθυπουργού

Οικοδεσπότες στο δείπνο ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν, σε μια σπάνια στιγμή όπου 32 ηγέτες, οι περισσότεροι συνοδευόμενοι από συζύγους, πέρασαν την πύλη του Λευκού Οίκου.

Μάλιστα οι παγκόσμιοι ηγέτες φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί απλωμένοι στην είσοδο του Λευκού Οίκου, σε μια πολύ διαφορετική οικογενειακή φωτό από τις συνηθισμένες.

Διαβάστε ακόμα: 41 λεπτά μαζί! Κυριάκος cool & χαμογελαστός, «βαριεστημένος» & με χαμόγελο Τζοκόντας ο Ερντογάν - Body language & πολιτική (φωτό & βίντεο)

Η πολύ ιδιαίτερη οικογενειακή φωτό των ηγετών του ΝΑΤΟ στον Λευκό Οίκο

Ο Κυριάκος με την Μαρέβα Μητσοτάκη στη σκάλα του Λευκού Οίκου

Στο δείπνο των ηγετών στη σάλα του Λευκού Οίκου

Δείτε κι άλλες φωτό

Με τον απερχόμενο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ